Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Vērienīgs Ziemas čempionāts

Daži aizmāršīgākie un ilgāk visu apsverošie vēl var paspēt ielēkt pēdējā flaitā, taču jau pašlaik ir skaidrs, ka februāra sākumā Turcijā paredzētais pirmais Latvijas ziemas čempionāts guvis plašu dalībnieku atsaucību. Turnīram Belekā ir pieteikušies 38 dalībnieku, kuru atsaucība pat pārsniedza organizatoru cerības.

Čempionāta dalībnieki ceļā no Rīgas dosies 31.janvārī, bet atgriezīsies 8.februārī pēc sešu dienu neierobežotas golfa spēlēšanas. Kā jau vēstīts, golferi dzīvos "Sueno Golf Resort" viesnīcā ar All Included servisu, bet golfa spēle paredzēta kūrorta "Pines" un "Dunes" laukumos. Latvijas ziemas čempionātā sacensību raundi būs no 4. līdz 6.februārim.

Protams, nav aizmirsts arī Vidzemes Ziemas čempionāts, kas notiks jau sesto reizi, un kura panākumi stiprināja arī Latvijas Ziemas čempionāta idejisko bāzi. Vidzemes Ziemas čempionātā cīņas būs 4. un 5. februārī.

Viens no čempionāta organizatoriem Ainārs Počs pastāstīja, ka organizatori sākotnējās aplēsēs rēķinājās ar 30 spēlētāju interesi tikties mačos Turcijā. Te jāpiebilst, ka sacensību prestiža uzturēšanai, turnīra izsludināšanas brīdī Latvijas čempionāta ieskaiti paredzēja rīkot ar nosacījumu, ja piedalīsies vairāk nekā 15 golferi.

Lielā atsaucība rīkotājiem lika ķerties pie papildu darba un lidmašīnas biļešu pasūtināšanas. Iespēja turnīram pieteikties par īpašā piedāvājuma cenu - 1000 eiro, kas nodrošina visu no/līdz Rīgas lidostas durvīm,- oficiāli beidzas šodien, 29. oktobrī. Bez īpašiem sarežģījumiem, ņemot vērā rezervēto starta laiku skaitu, var pieteikties vēl divi dalībnieki

Ja gribētāju būs vēl vairāk, organizatori lūkos, ko varēs izdarīt lietas labā, taču bez kādām garantijām. Līdzbraucēju sarakstos pašlaik jau ir veselas sešas dāmas, tiesa, tikai divas no viņām ar šobrīd reālu handikapu.

Čempionāta organizatoriskie darbi vēl nav galā, un nav izslēgts, ka mājās palikušie sacensību aktualitātēm varēs sekot rezultātu tiešraidē.

Pārdomās ielīgušajiem potenciālajiem kandidātiem var noderēt informācija, ka neatsaucami 500 eiro jāiemaksā piesakoties, nākamie 500 eiro - līdz 15.janvārim. Pēdējo vakanču kārotājus vēl uzklausīs Gatis Birkavs (mob.t. 29210277) un Ainārs Počs (mob.t. 29243750).

Pēdējās izmaiņas , 29.10.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē