Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Cienīgs turpinājums (2)

Otrās kārtas izspēlē pasaules amatieru komandu čempionātā Latvijas meitenes piektdien Turcijā finišēja nelielos plusos un ir tuvu pirmajam desmitniekam, dalot 14.vietu. Komandas līdere Krista Puisīte nospēlēja ar PAR, savukārt Mārai Puisītei rezultātu kartītē +4 virs PAR.

Krista "Gloria Golf Club" Vecajā laukumā tika pie četriem bērdijiem, divkārša bugija un diviem bugijiem, viens no kuriem 18.bedrītē izdzēsa izredzes arī otrajā kārtā nospēlēt mīnusā pret laukumu. Mārai trīs bērdiji, trīs bugiji, bet lielākus plusus sagādāja divi divkāršie bugiji pēc kārtas 13. un 14. bedrītē. Pēc krituma no nulles uz +4 Māra visu atlikušo laukuma daļu nospēlēja ar PAR.

Ar savu raundu Krista kopumā bija apmierināta, taču ripināšanā diena nav bijusi tā veiksmīgākā, pavēstīja komandas kapteine Santa Puče. Kristai būtu varējuši iekrist vairāki trīsmetrīgi puti, pēc kuriem bumbiņa tomēr palikusi virszemē.

Savukārt Māru divas neveiksmīgās bedrītes iegāza flaita steigas dēļ, jo pēc lēnas spēles tiesnesis grupu uzlika uz pulksteņa, un bija risks saņemt sodu. Bērdiju putos Mārai veicies itin labi, taču veiksmes nereti pietrūcis PAR ripinājumos. Ja ne atsevišķās ķibeles, arī Māra ar aizvadīto dienu ir apmierināta.

Krista arī apstiprināja rezultātu tabulā redzamo tendenci, ka Vecais laukums ir grūtāks nekā Jaunais. Tieši Jaunajā laukumā no pirmā raunda letarģijas atmodās Dienvidkorejas izlase, un 2010.gada čempiones kļuva par līderēm ar -8 zem PAR, kas bija komandas rezultāts gan raundā, gan summā.

Lindai Dobelei pagalam neveiksmīgas izvērtās pirmās deviņas bedrītes un, lai gan vēlāk rezultāti kļuva stabilāki, finišā 90 sitienu un +18 virs PAR.

Rezultātu tabulā Latvijai kopējais rezultāts pēc otrā raunda +4 pieauga līdz +2 virs PAR.

Turnīrs vēl tikai pusceļā, un komandu pozīcijas tikpat būtiski vēl ietekmēs atlikušās divas kārtas sestdien un svētdien.

Pasaules amatieru komandu čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 28.09.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē