Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Trejos laukumos

Izmanojot iespēju, ka rudens piesaukšana vasarīgi siltajā svētdien vairāk bija tikai labs iegansts golfa spēlēšanai, sacensības risinājās gan "Viesturos", gan "Ozo" un Salienā. Ja arī rezultātos bija pa kādai pavasarīgai notij, tas, cerams, pamudinās vēl šosezon ne reizi vien atgriezties laukumā revanšam.

Rudens kausa izcīņā "Viesturos" kungi spēcīgākajā handikapu grupā sacentās HCP neto ieskaitē, kur ar dienas labāko rezultātu pirmo vietu nosrošināja Māris Dalbiņš. Uzvarētājam 88 sitieni jeb +2 virs PAR neto formātā ļāva apsteigt pārējos laureātus Andri Rodzi un Miku Zvejnieku.

Savukārt Elvijs Šalājevs ar 35 stableford punktiem tika pie uzvaras otrajā HCP grupā, bet mazākā konkurence kungiem bija trešajā handikapu grupā (HCP>36), kur labākos panākumus guva Andris Kokts.

Lai gan dāmas svētdien kuplākajā skaitā bija sastopamas "Ozo" laukumā uz Sieviešu golfa kluba sezonas noslēguma turnīru, gluži pamesti nejutās arī kungi "Viesturos". Dacei Čerbikovai-Silovai karjerā pirmajā turnīrā nebija citas iespējas kā iegūt pirmo vietu un teikt uzvarētājas uzrunu.

Spraigāka konkurence bija Dāmu kluba turnīrā, kur labāko handikapu grupā pirmo vietu ieguva Skaidrīte Verbicka, aiz sevis trijniekā atstājot Daigu Puisīti un Ingemāru Jansoni. Savukārt otrajā grupā uzvarēja Inese Bērs, otro un trešo vietu atstājot Agitai Mellei un Ingai Muciņai.

Salienā Kapteiņa dienā uzvarēja kapteiņa komanda, kurā kopā ar Vilmāru Jansonu spēlēja Ints Krasts, Mikus Gavars un Guntis Učelnieks.

Pēdējās izmaiņas , 16.09.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē