Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Ar Lietuvas akcentu

Daudzu valstu golferi sestdien "Ozo Golf Club" laukumā spēlēja juristu inspirētajā Tark Grunte Sutkiene "Open", tomēr divās ieskaites grupās abas galvenās balvas ieguva lietuvieši. Lielākās balvas uz dienvidiem aizveda Rolandas Gaidys un Giedrius Jarmalavičius.

Gaidys nospēlēja ar 78 sitieniem, nopelnot 39 stableford punktus, un pēc papildu rādītājiem apsteidza tikpat rezultatīvo Erko Taht. No Latvijas golferiem pirmajā grupā vairāk nekā 50 dalībnieku konkurencē visaugstāk tika Andris Jučmanis, kurš ar 38 punktiem ieņēma 3.vietu.

Savukārt otrajā grupā, startējot 40 dalībniekiem, Jarmalavičius uzvaru nodrošināja 41 punkts. Otrais ar 38 punktiem bija Jānis Binde, par diviem punktiem apsteidzot trešās vietas ieguvēju Erki Molder.

Savukārt Salienā sestdien ikmēneša "Open" laureātu trio iekļuva Izīda Gerkena, Rūdolfs Ķelle un Gints Zeltiņš. Iesācēju kausa posmā Dārzu laukumā uzvarēja Harijs Kovaļevskis.

Nedēļas nogalē Latvijas golferi spēlē ne tikai pašu mājās - Roberts Eihmanis sacensību pusceļā dala līderpozīcijas Somijas junioru tūres posmā "Helsingin Golfklubi" laukumā. Pirmo kārtu Eihmanis izspēlēja ar 72 sitieniem jeb +1 virs PAR.

Roberta Biša rezultāts Somijas laukumā bija +12 virs PAR, kas ļauj dalīt 73.vietu. Meiteņu konkurencē Linda Dobele ar +11 virs PAR dala 13.vietu, Indra Eniņa ar +17 virs PAR ir dalītā 34.vietā. Sacensības turpināsies svētdien.

Pēdējās izmaiņas , 01.09.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē