Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Match-play izšķirošo notikumu gaidās

"Arclinea" Latvijas match-play čempionātam ritot savu gaitu, visaugstāk izliktie 16 spēlētāji ir sagaidījuši savus pretiniekus, un aizvadītas jau vairākas trešās kārtas cīņas. Rīkotāji atgādina, ka sacensību 3.kārta jāizspēlē līdz ceturtdienai. Ceturtā kārta jeb astotdaļfināli jāspēlē piektdien plkst.16.00.

Jau trešajā kārtā ir vairāki spēcīgi, ļoti interesanti un neprognozējami pāri, tostarp Andris Keisels – Nikolajs Keņins, Vitauts Tučkus – Svens Ermansons, Uldis Sangovičs – Aleksandrs Pāvulāns. Sacensību jaunākais siets lejuplādējams gan 'Turnīru', gan LGF atbalstīto sacensību sadaļā, kā arī ŠEIT.

Visi sacensību dalībnieki sacensībās atgriezīsies sestdien, kad katrs spēlēs savā grupā četru cilvēku sastāvā. Sestdien tiks izspēlētas divas kārtas, pie kam grupās dalībnieki sacenšas katrs ar katru. Respektīvi, katrs grupas dalībnieks sava flaita ietvaros spēlē pret trim citiem dalībniekiem tīrā match-play formātā. Savukārt svētdien tiks izspēlēts viens match-play mačs - vienam pret vienu ar vienu konkrētu pretinieku, par vienu pavisam konkrētu vietu.

Pēc turnīra risināsies apbalvošana, kuras laikā tiks izlozēts arī lidojums divām personām biznesa klasē ar "Turkish Airlines" uz Dubaiju un atpakaļ, taču veiskmīgajam dalībniekam jābūt klāt, lai balvu saņemtu. Būs daudz citu balvu katrā kategorijā, kā arī skatītājiem. Visus mielos Mārtiņš Rītiņš, pie kam ap plkst. 12.00 tiks veikts viens aplis ar mobilo bāru pretēji spēles virzienam, lai pasniegtu kādu našķi katram spēlētājam laukumā. Tāpat būs testa braucieni ar "Lexus" un daudz citi notikumi.

Pēdējās izmaiņas , 25.07.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē