Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Nopelnīta reģionālā balva

Lietus ietekmētajā junioru "Open" trešdien respektablu panākumu izdevās nodrošināt Robertam Bišam, kurš Anglijā kļuva par Austrumeiropas labākā spēlētāja balvas ieguvēju. Lietus mērcētajā  "Fairhaven Golf Club" laukumā Bišs stabili aizvadīja visas trīs kārtas, un absolūtajā kopvērtējumā ieņēma 31.vietu.

Anglijas slapjā vasara ne tikai ietekmēja golferu spēli, bet arī piespieda rīkotājus izmainīt sākotnējos plānus. Tikai trešdien pēdējie dalībnieki pabeidza otrā raunda izspēli, bet kats lietus dēļ tika pamatīgi paaugstināts līdz 30 labākajiem spēlētājiem un vienādu rezultātu īpašniekiem.

Bišs, pēdējā raundā nospēlējis ar 81 sitienu, aiz sevis atstāja divus trešās kārtas dalībniekus, trīs dienu summā nospēlējot ar 239 sitieniem. Par junioru "Open" čempioni ar 206 sitieniem kļuva japāniete Asuka Kashiwabara, tuvāko konkurentu apsteidzot par 14 sitieniem.

Godam turnīrā nospēlēja arī Anna Diāna Švanka, lai gan pēc diviem raundiem ar 161 sitienu (81-80) viņa pēdējai kārtai no dalītas 43.vietas nekvalificējās.

Sacensību noslēgumā jaunie golferi izbaudīs nopelnīto ballīti, kā arī varēs apmeklēt lielo "The Open", kur labākie profesionāļi netālajā "Lytham St Annes" laukumā pretendēs uz uzvaru vienā no pasaulē visprestižākajiem turnīriem.

Junioru "Open" REZULTĀTI 

Pēdējās izmaiņas , 19.07.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē