Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Kluba kausi sadalīti

Kungu konkurencē Guntars Dobelis un dāmu sabiedrībā Daiga Puisīte svētdien kļuva par "Viesturu" Kluba kausa ieguvējiem bezkompromisu formātā - sitienu spēlē. Lai gan laukumā gāja karsti, no lielākās tveices golferi bija pasargāti, un arī negaisi atturējās patraucēt principiālās cīņas, pabiedējot vien ar kādu spēcīgāku pūtienu.

Spraigāka cīņa par uzvaru izvērtās kungu konkurencē, kur "Viesturu" laukumu teicami apguvušajam Dobelim uzvaru nodrošināja 75 sitieni jeb +5 virs PAR. No Latvijas olimpiādes ar godalgām mājās pārceļojuši Barisi otro un trešo vietu sadalīja arī kluba čempionātā, tikai apgrieztā secībā. Šoreiz otrais bija Edgars, uzvarētājam zaudējot vienu punktu, bet trešais - Harijs.

Savukārt dāmu konkurencē Daiga Puisīte apliecināja, ka ne velti turnīrā ir labākā handikapa īpašniece, un uzvarēja ar 81 sitienu. Ar prāvākām atstarpēm rezultātu tabulā pārējās vietas trijniekā sadalīja Lidija Gavrilova un Anda Vaišļa.

Atsevišķi balvas pasniedza arī kluba biedru konkurencē dažādās ieskaites grupās, kur nepārspēti palika Dobelis, Puisīte, Vaišļa, Vjačeslavs Kuziščins un Edgars Bariss. Balvas visiem labākajiem bija sagādājis arī "Brālis", taču tās saņēma tikai attiecīgu vecumu sasniegušie laureāti. Pie brālīgas gandarījuma balvas tika arī pēdējās trīs vietas ieņēmušie kungi, lai gardi noskalotu errastības.

Pēdējās izmaiņas , 08.07.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē