Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

"Ozo" ar "Mercedes"

Parakstot oficiālu vienošanos, "Ozo Golf Club" un "Domenikss" būs ilgstoši sadarbības partneri, kas nodrošinās jaunas iespējas arī visai Latvijas golfa sabiedrībai. Golferu acīmredzamākais ieguvums būs iespēja piedalīties "Mercedes Trophy" izcīņas Latvijas turnīrā un pretendēt uz apmaksātu dalību globāla mēroga pasaules amatieru sacensību finālā.

Sadarbības līgumu parakstīja "Domenikss" valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska un "Ozo Golf Club" īpašnieks Sandis Ozoliņš. Uz vairākiem gadiem noslēgtā vienošanās paredz plašu abu uzņēmumu sadarbību valsts mēroga golfa notikumos.

"Mercedes Trophy" pirmās Latvijas sacensības "Ozo" laukumā paredzētas 26.augustā, paverot iespēju amatieriem handikapa formāta sacensībās pretendēt uz vietu pasaules finālā. Sacensību nolikums tiks publicēts tuvāk starta dienai, taču sagaidāms, ka turnīrā uz galveno balvo varēs pretendēt kādā no trim ieskaites grupām. Pasaules finālā katrs golferis var piedalīties tikai reizi karjerā.

Sadauska pastāstīja, ka "Domenikss" ar patiku atbalsta un sadarbojas ar ikvienu organizāciju, kuras mērķis savā jomā ir izcilība, un tieši tāds ir "Ozo Golf Club". Viņa arī uzsvēra, ka golfu pasaulē spēlē vairāk nekā 50 miljoni cilvēku, un spēles iemiesotās vērtības cieši saistās ar "Mercedes-Benz" pasaules uzskatu – pacietību, mērķtiecību un ilgtermiņā vērstu darbību.

Savukārt Ozoliņš uzsvēra, ka "Ozo Golf Club tradicionāli veido partnerību ar Latvijas labākajām kompānijām, un sadarbība ar "Mercedes-Benz" ir atkalredzēšanās, jo "Domenikss" savulaik bija vieni no pirmajiem, kas atbalstīja izveidoto golfa attīstības programmu. Iespēju Latvijas golferiem piedalīties "Mercedes Trophy" Ozoliņš nosauca par jaunu un kvalitatīvu sadarbības akcentu. Ozoliņš atgādināja, ka golfs ir sporta un korporatīvās kultūras nozīmīga sastāvdaļa, tāpēc "Mercedes-Benz" izvēli piedalīties spēles popularizēšanā Latvijā var uzskatīt par uzņēmuma tēla mārketinga loģisku papildinājumu ar stratēģisku pievienoto vērtību.

"Mercedes-Benz" zīmols izvēlējies golfu kā vienu no atbalstāmajiem sporta veidiem arī pasaules līmenī, sekmējot ne tikai trīs no pasaulē galvenajiem golfa turnīriem – "US Masters", "British Open" un PGA čempionātu, bet arī virkni mazākas un lokālas sacensības. Ārpus profesionālajiem turnīriem "Mercedes-Benz" galvenais uzsvars ir uz "Mercedes Trophy" – visu pasauli aptverošām amatieru sacensībām.

"Mercedes Tophy" notiek jau vairāk nekā 20 gadu, nacionālajās vai reģionālajās priekšsacīkstēs pulcējot apmēram 50 000 golferu no vairāk nekā 50 valstīm. Turnīra kulminācija tradicionāli ir Štutgartē, kurp nu varēs lūkoties arī veiksmīgākie Latvijas turnīra dalībnieki.

Pēdējās izmaiņas , 28.06.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē