Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

"Open" turnīrs un labdarības klasika

Tuvāko nedēļas nogali sezonas kalendārā raksturo divi galvenie ieraksti - sestdien "Ozo Golf Club" laukumā notiks "Gant Open" un Pasaules latviešu kausa izcīņa, bet svētdien "Viesturos" Līgo kausa izcīņā golferiem būs iespēja pretendēt uz sponsoru balvām, turklāt izdzēšot no atmiņas neveiksmīgos sitienus, par to veicot pieticīgus, bet taisnīgus ziedojumus skaidram labdarības mērķim.

"Ozo" laukumā uz Pasaules latviešu kausu sitienu spēlē pretendēs Latvijas pilsoņi, rezidenti un latvieši, tostarp arī profesionāļi. "Gant Open" ieskaitē kungi vienā grupā spēlēs HCP neto, turpretim dāmas cīnīsies par stableford punktiem. Dalības maksa - 15 latu, tikpat liels arī green fee, kam tas maksājams. Pretendentiem uz godalgotām vietām vēlams atcerēties, ka balvas pasniegs tikai klātesošiem spēlētājiem.

Par Līgo kausa izcīņu un daudzajām tā balvām detalizēta informācija vēl sekos, taču labdarības turnīra pamatprincipi paliek nemainīgi. Deviņu bedrīšu sitienu spēlē vāks līdzekļus Jaunmārupes pagastā dzīvojoša bērna veselības uzlabošanai, un neizdevušies sitieni par noteiktu taksi izgaisīs.

GANT Open

16. jūnijs – plkst. 8:30

1. Vadība

Sacensības organizē Ozo Golf Club sadarbībā ar Pasaules Latviešu golfa asociāciju un GANT.

2. Laiks un vieta

Sacensības notiek Ozo Golfa Kluba laukumā 2012. gada 16. jūnijā. Sākums plkst. 8:30 (shot gun) no visām laukuma bedrītēm vienlaicīgi.

3. Dalībnieki

GANT Open kausu izcīņā piedalās amatieri, Pasaules latviešu kausa izcīņā aicināti piedalīties arī profesionāļi. Uz galveno balvu – Pasaules Latviešu kausu pretendē Latvijas Republikas pilsoņi, rezidenti un latvieši.

3.1. Spēlētājiem HCP kartes obligātas.

3.2. Maksimālais dalībnieku skaits 88 (reģistrācijas apstiprinājums pēc pirmās rokas principa).

4. Sacensību formāts un noteikumi

4.1 Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā St. Andrews Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un Ozo Kluba golfa laukuma vietējiem noteikumiem.

4.2. Sacensību formāts – HCP netto un stableford punktu spēle GANT kausa izcīņai. Sitienu spēle (stroke) – Pasaules Latviešu kausa ieskaitē. GANT Open notiek šādās grupās:

1.grupa – kungi HCP netto ieskaitē.

2. grupa – dāmas stableford ieskaitē.

HCP NETTO spēlē uzvar tas spēlētājs, kas pēc 18 bedrīšu izspēles savāc vismazāk HCP NETTO sitienus. Sitienu (stroke) spēlē uzvar tas spēlētājs, kas 18 bedrītes veic ar mazāko sitienu skaitu. Vienāda labākā NETTO rezultāta gadījumā, uzvar tas, kuram zemāks HCP. Ja HCP ir vienādi, notiek „pēkšņās nāves” pārspēle uz 13. bedrītes. Ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu sitienu spēlē (stroke jeb brutto) rezultāta, tad izspēlē “pēkšņās nāves” pārspēli uz 13.bedrītes. Stableford ieskaitē vienāda rezultāta gadījumā ņem vērā spēles rezultātu pēdējās 9, 6 vai 3 bedrītēs.

Longest drive 7. bedrīte, nearest to pin 13. bedrīte.

4.3. Sacensību laiks vienai spēlētāju grupai ne vairāk kā 5 stundas, vienas bedrītes izspēlei ne vairāk kā 15 minūtes. Ja spēlētāju grupa (4 cilvēki jeb flaits) nespēj iekļauties minētajā spēles laikā, tādejādi ietekmējot citu spēlētāju dalību turnīrā, sacensību organizatori var lēni spēlējošo spēlētāju (-us) diskvalificēt.

4.4. Vīrieši spēlē no dzeltenajām izsitiena vietām, dāmas – no sarkanajām un profesionāļi attiecīgi no baltajām (kungi) un zilajām (dāmas).

5. Pieteikšanās un izloze

5.1 Spēlētāji var pieteikties sacensībām līdz 2012. gada 14. jūnijam plkst. 15:00 Ozo Golfa kluba recepcijā, pa tālr. 67394399 vai e-pastu: ozogolf@apollo.lv

5.2 Izlozi rīko Ozo Golf Club administrācija.

6. Starta laiki

Reģistrācija sacensību dienā līdz pulksten 8:00, pirms starta informācija – 8:10. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu.

7. Dalības maksa

7.1. Kluba biedriem, sezonas karšu īpašniekiem, RGS, Latvijas juniora izlase golfā – Ls 15,-

7.4. Pārējiem – green fee Ls 15 + Ls 15,-.

8. Balvas un sponsori

HCP Netto spēles pirmo trīs vietu ieguvēji katrā grupā saņem GANT balvas. Labākais sitienu spēles dalībnieks saņem galveno balvu – ceļojošo kausu, kas ir Pasaules Latviešu Open turnīra īpašums un glabājas Ozo Golf Club. Balvas pasniedz GANT tikai apbalvošanas ceremonijā klātesošajiem uzvarētājiem.

Pēdējās izmaiņas , 11.06.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē