Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Rudens atlaižu laiks

Lai kā negribētos ticēt, ka ziema nav aiz trejdeviņiem kalniem, to skaidri apliecina atlaides Latvijas golfa klubu veikalos. Vai gan savādāk tik vienkārši varētu sagaidīt 50 procentu atlaidi kaut viena golfa zīmola piedāvājumam?

 

Ar lielākām atlaidēm vilina „Viesturu” pro shop. Tajā nav preču, uz ko neattiektos vismaz 20% atlaide, zināja teikt veikala lietās kompetentais Valdis Liepiņš. Vislielākās iespējas ietaupīt ir „Wilson” cienītājiem – makā paliks tieši puse no summas, kas par kāroto lietu būtu jāizdod vēl pirms nesena laika. No „Wilson” veikalā ir pāris nūju komplekti, kā arī aptuveni pusotrs desmits draiveru un vudu.

 

Ar 30 procentu atlaidi pārdod „Adidas” preces – apģērbu un kurpes, turklāt pēdējās no tām vēl krietni var noderēt rudens sezonā.

 

Te gan jāpiemin, ka iepriekš minētie atlaižu procenti ir absolūti, un nesummējas, piemēram, ar „Viesturu” kluba biedriem paredzēto „mūžīgo” atlaidi.

 

Ja līdz spēlēšanai Ziemas „Open” Spānijā gribas atsvaidzināt nūju arsenālu, var ielūkoties arī „Ozo Golf Club” pro shop, kur visām nūjām jau kādu laiku ir 15 procentu atlaide.

Pēdējās izmaiņas , 12.10.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē