Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Igauņi līderos

Pēc pirmās sacensību dienas mājinieki Igaunijas golferi izvirzījās vadībā 2.Baltijas kausa izcīņā, kas sestdien sākās Sāremā laukumā. Pēc dienas pirmajiem foursomes Latvija ieguva divu punktu pārsvaru, taču pēcpusdienas fourballs pavērsa notikumu gaitu par labu ziemeļniekiem.

Pirms svētdien paredzētajām match-play vienspēlēm Igaunijai ir 8,5 punkti, Latvijai - 5,5 punkti un Lietuvai - 4 punkti.

Foursomes pāru spēlēs Latvijai punktus guva Jānis Spalviņš/Linda Dobele, Roberts Eihmanis/Mārcis Broders, kā arī Gustavs Jankavs/Indra Eniņa, plus Rūdolfs Ķelle/Solveiga Sama pret nenokomplektēto Lietuvas junioru sastāvu. Pus punktu iekrāja Vitauts Tučkus/Ivars Grunte. Tādējādi pēc foursomes Latvijai 4,5 punkti, Igaunijai 2,5 punkti, Lietuvai - 2 punkti.

Saukārt fourballs vienīgo punktu nodrošināja juniori Roberts Bišs/Dana Zālīte, bet citi Latvijas dueti cieta zaudējumus, veicinot igauņu tikšanu līderos par trīs punktu tiesu.

Pirms došanās uz Sāremā Latvijas kapteinis Ivars Grunte prognozēja, ka igauņi izdarīs visu, lai revanšētos par neveiksmi pērn, kad favorītiem atlika tikai 2.vieta. Ja arī Latvijas pašreizējā izlase varētu šķist pēc golferu vārdiem ne tik iespaidīga kā pērn, Grunte atgādina, ka tajā tomēr ir apvienoti daudzi ļoti spēcīgi spēlētāji, kas spēj paveikt arī lielas lietas.

Igaunijas golferu nopietnos nodomus saistībā ar Baltijas kausu raksturo viņu treniņnometne Sāremā pirms turnīra starta. Neatkarīgi no svētdien gaidāmo cīņu iznākuma, nākamā Baltijas kausa izcīņa nākamgad būs Latvijā, un vēl nav zudušas cerības, ka mājinieku lomā būs trofejas tābrīža īpašnieki. Svētdien atlikušās individuālās divcīņas vēl daudz ko var izmainīt.

Baltijas kausa izcīņas REZULTĀTI (pēc 1.dienas)

Pēdējās izmaiņas , 02.06.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē