Arhīvs
8. Maijs, 2024. Staņislavs, Staņislava, Ceronis, Stefānija
Pāru kaujas
rezultâti

Krištopana dubultuzvara

Ar divkāršu Viļa Krištopana panākumu sestdien "Ozo Golf Club" laukumā noslēdzās "Ecco Golf Shoes Open". Par labāko rezultātu sitienu spēlē nopelnījis "Ecco" ceļojošo kausu, Krištopans pelnīti palika nepārspēts arī HCP neto ieskaitē, lai gan abos vērtējumos uzvarētāja pārsvars nepārsniedza vienu sitienu.

Kungiem spēcīgākajā HCP grupā Krištopanam pirmo vietu nodrošināja neto 71 sitiens, ko aprēķināja no sitienu spēlē iespētā 75 sitienu rezultāta. Neto -1 zem PAR nospēlēja arī Gatis Birkavs, taču lielāka handikapa dēļ viņam tika 2.vieta.

Dienas noslēgumā kļuva skaidrs, ka vienīgais konkurents sitienu spēlē Krištopanam šoreiz bija Gustavs Fricis Jankavs, taču paaudžu cīņā šoreiz pārsvars par viena sitiena tiesu bija veterānu pusē. Jankavs finišēja trešais grupā HCP neto vērtējumā, un kā papildu gandarījuma balvu izlozē nopelnīja "Ecco" apavu pāri.

Krištopans un Jankavs bija vienīgie, kas untumainajā pavasara dienā spēja bruto nospēlēt zem 80 sitieniem. Taču pamazām 80 sitienu robežai tuvojās arī laureāti otrajā HCP grupā, kur 85 sitienu rezultāts ar 40 un 38 stableford punktu guvumu ļāva divas augstākās vietas iegūt attiecīgi Sergejam Rusakam un Ralfam Hlibovam.

Savukārt dāmām bija viesu diena, jo divas augstākās vietas ieguva lietuvietes ar 44 stableford punktiem. Inga Česnakiene veiksmīgāk nospēlētā otrā deviņnieka dēļ kļuva par uzvarētāju, bet Jolanta Zabarauskiene izcīnīja 2.vietu. Trešā ar 36 punktiem bija Dana Zālīte.

Pēdējās izmaiņas , 12.05.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē