Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Vasaras darbadienas veiksminieki (2)

Daļai goferu izmainītais darbadienu kalendārs atstāja iespēju tikai pasapņot par iespēju sestdien uzspēlēt, turpretim citi šo sapni izdzīvoja klātienē "Ozo Golf Club" laukumā par visiem 100 procentiem, startējot "Mandatum Life" PAR dienas sacensībās. Sezonas pirmajā īsti vasarīgajā turnīrā īpaši veiksmīga diena bija Andrejam Bobrovam, kurš tika pat pie divām balvām.

Kungiem spēcīgākajā HCP grupā uzvarēja Timo Ahvenainen, savācot 44 stableford punktus, kas ļāva par diviem punktiem apsteigt otrajā vietā finišējušo Edgaru Zālīti. Savukārt Bobrovs bija trešais ar 41 punktu, taču sasniedza dienas labāko rezultātu sitienu spēlē (73), laukumu izspēlējot ar +1 virs PAR.

Vēl vienas balvas iegūšanā Bobrovam palīdzēja lielas veiksmes piedeva, taču ne bez paša golfera ieguldījuma. Visi dalībnieki, kas "Mandatum Life" 14. bedrīti izspēlēja ne sliktāk kā ar PAR, piedalījās vērtīgas speciālbalvas izlozē. Bobrovs viens no nedaudzajiem 14.bedrītē tika pie bērdija, tā kā viņa veiksmei izlozē bija savs taisnīgs pamats.

Kungiem otrajā HCP grupā ar 44 punktiem nepārspēts palika Andris Jučmanis, savukārt dāmām ar 39 punktiem labākā bija Ingrīda Pīlādze, trijniekā apsteidzot Ingu Muciņu un Danu Zālīti.

Nākamajā nedēļas nogalē "Ozo" laukumā būs "TaylorMade" Baltā sestdiena, un turnīra nosaukums nozīmē ko vairāk par virsrakstu sacensību nolikumā. Kad tas tiks publicēts, golferi uzzinās, kas no viņiem tiek gaidīts vēl pirms starta. Savukārt piektdien "Ozo" Demo dienā no Baltās puses varēs iepazīt "TaylorMade" ražojumus.

Savukārt Salienā svētdien ikmēneša "Open" 1.posmā HCP neto spēlē visveiksmīgākais bija Davids Nagijevs, kam 84 sitienu rezultāts neto vērtējumā deva -3 zem PAR. Par pieciem neto sitieniem atpalika Roberts Eihmanis, bet trešo vietu ieņēma Edward Charnock.

Pēdējās izmaiņas , 29.04.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē