Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

"Viesturos" turnīrs 4.maijā

Ļaujot laukumam vēl mazliet atspirgt pēc ieilgušās ziemas, "Viesturos" sacensību sezonu plāno sākt 4.maijā. Oficiāls sacensību nolikums vēl ir tapšanas stadijā, un tiks publicēts pēc tā oficiālas izdošanas, taču jau pašlaik zināms, ka golferi sacentīsies stableford punktu spēlē ar handikapa piemērošanu.

Šosezon "Viesturu" laukums vairāk pietuvojies privāta kluba darbības principiem. Saglabājot iespēju par demokrātiskām cenām iegādāties sezonas kartes, jauna kārtība ieviesta green fee spēlētājiem. Viena green fee cena ir 100 latu neatkarīgi no spēlētāju skaita (noteikumos atļautajās robežās), taču saglabājot vairākus izņēmumus.

Trešdiena "Viesturos" arī šosezon būs Dāmu diena (green fee 10Ls), bet ceturtdiena - Kungu diena (green fee 15Ls). Arī turnīros būs spēkā atsevišķi green fee noteikumi, un dalībnieki var rēķināties ar finansiālu pretimnākšanu arī 4.maijā.

Savukārt "Viesturu" treniņlaukuma maksa ir 5Ls, kas paredz neierobežota bumbiņa skaita un visas pieejamās treniņlaukuma infrastruktūras izmantošanu.

Plašāku ieskatu "Viesturu" piedāvājumā un izmaksās var gūt laukuma mājaslapā.

Pēdējās izmaiņas , 19.04.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē