Arhīvs
2. Maijs, 2024. Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds, Laris
Pāru kaujas
rezultâti

Ķīmiķo Gulāns&Pērkums

Pirmie, kas šosezon pirmie,- šādu cienījamu titulu sestdien "Ozo Golf Club" sev sarūpēja Māris Gulāns un Aigars Pērkums. Atrodot pareizo komandas ķīmiju un izmantojot katra labākās prasmes, uzvarētāju duets palika nepārspēts "Ozo" sezonas atklāšanas sacensībās.

Komandām spēlējot labāko bumbu HCP neto ieskaitē, uzvarētāji sasniedza gan labāko rezultātu sitienu spēlē (69), gan par pusotru punktu neto vērtējumā apsteidza otrās vietas ieguvējus Andreju Bobrovu/Jevgēniju Nimetu.

Tuvu otrajai vietai bija arī Andris Cinis/Gints Zeltiņš, kuri par 0,2 neto punktu tiesu tomēr atpalika un finišēja trešie. No jaunajiem golferiem šoreiz sparīgākais bija māsas un brāļa duets - Anna Diāna un Rūdolfs Švanki 35 komandu konkurencē izcīnīja 7.vietu.

"Ozo Golf Club" uzvarētājiem dāvāja čempionu šķīvjus un vēl šo to uz kārā zoba, kas dzīvi vērš saldāku.

Sezonas pirmā turnīra dalībnieki arī iepazina laukuma dizainā ieviestās izmaiņas, pastāstīja "Ozo Golf Club" direktors Armands Puče. Spēlējot 8.bedrīti, tikšana garām ezera līčiem nebūt vēl negarantē drīzas un laimīgas beigas, jo līdzšinējais sānu bunkurs tagad pirms grīna iesniedzas arī labu gabalu fērvejā. Tādējādi sitiens uz grīnu atkarībā no pozīcijas var būt visai izaicinošs, un par to pārliecinājās ne viens vien sezonas atklāšanas turnīra dalībnieks.

Savukārt izmaiņas 17.bedrītē spēli padarīs ja ne gluži patīkamāku, tad skaidrāku un saprotamāku gan. Fērveja labajā pusē pirms dīķa starp krūmiem un ūdeni ir likvidēta līdzšinējā biežņa, tādēļ vairs nav šaubu, kur ir bumbiņa, ja tā tikusi garām krūmiem, bet pirms ūdens nav atrodama. Tā kā ir skaidrs, ka bumbiņa savas gaitas beigusi ūdenī, ierīkota arī speciāla dropa zona, no kurienes spēli turpināt.

Vēl viena iespēja būt absolūti pirmajam "Ozo" laukumā ikvienam pavērsies jau pēc nedēļas, kad risināsies sezonā pirmais individuālais turnīrs cīņā par "Viasat Golf" kausu.

Pievilcīga iespēja uzspēlēt "Ozo" laukumā šosezon ir saglabāta arī tiem, kam nav sezonas kartes. Sekojot iepriekšējo gadu praksei, pirmdien un otrdien green fee 18 bedrītēm ir 10 latu, turklāt tāds pats piedāvājums ir izmantojams arī svētdienu pēcpusdienās (pēc plkst. 15).

Pēdējās izmaiņas , 14.04.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē