Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Cerīga mēnešu mija

Ziemas recidīvs par dažām dienām atvirzīs oficiālo pašmāju sezonas startu, taču nav izslēgta iespēja golferiem jau šajā nedēļas nogalē spēlēt "Ozo" laukumā. Tikmēr aiz okeāna Krista Puisīte veiksmīgi startējusi NCAA turnīrā, bet Laura Jansone pārvarēja katu LPGA fārmtūres sezonas pirmajās sacensībās.

Pavasara līdzšinējais ritējums ļāva cerīgi raudzīties "Ozo" virzienā, paļaujoties, ka jau tuvākajās dienās laukums visiem golferiem būs pieejams spēlei. Taču uzsnigušais sniegs ļāva ziemai iegūt dažu dienu handikapu, un golfa sezona Ķīšezera krastā nesāksies ātrāk kā piektdien.

Ja laikapstākļi tomēr uzlabosies un ļaus atvērt laukumu ātrāk, "Ozo Golf Club" par to informēs atsevišķi.

Tikmēr marta beigās ASV ar "Florida's Natural Charity Classic" turnīru startēja LPGA fārmtūre "Symetra Tour", kur arī šogad Latvijas vārdu nesīs Jansone. Trīs dienu summā nospēlējot ar +7 virs PAR (72-75-76), Laura 144 dalībnieču konkurencē dalīja 58.vietu, kas ir tuvu viņas līdz šim labākajam sasniegumam tūrē.

Uzvarēja amerikāniete Megan McChrystal, kuras rezultāts turnīrā ar 125 000 dolāru balvu fondu bija -5 zem PAR. Pērnvasar "South Shore Championship" turnīrā Indiānä Laura dalīja 55.vietu, un jaunās sezonas sākums ļauj cerēt uz augstākiem sasniegumiem.

Tikmēr ASV studentu sportā (NCAA) sezonas kulminācija tuvojas māsām Puisītēm - aprīļa vidū risināsies "Southland" konferences čempionāts, kur Teksasas valsts universitātes golferēm jācīnās par iekļūšanu NCAA reģionālajā čempionātā. Cerībām uz labiem rezultātiem ir pamats, jo regulārās sezonas pēdējos mačos Krista dalīja 2.vietu.

Trīs dienu summā nospēlējot ar +3 virs PAR (74-74-71), Krista bija "Bobcats" līdere, un "BYU at Entrada Classic" uzvarētājai Kelsey Vines zaudēja trīs sitienus. Māra Puisīte ar +11 virs PAR (76-75-76) dalīja 8.vietu.

Komandu ieskaitē Teksasas valsts universitātes komanda Jūtā palika nepārspēta, "Entrada at Snow Canyon Country Club" laukumā pieveicot arī par favorītēm uzskatītās Oklahomas valsts universitātes golferes. Sezonā "Bobcats" meitenes uzvarēja trijos turnīros, kas ir skolas rekords.

Teksasas valsts universitātes golferes izpelnījās arī izdevuma "Golfweek" atzinību, nopelnot nedēļas labākās komandas laurus. "Golfweek" rangā Teksasas valsts universitātes golferes ieņem 45.vietu. Individuāli Krista ir 137.vietā "Golfweek" rangā un 95.vietā golfstat.com uzturētajā NCAA spēlētāju reitingā.

"Florida's Natural Charity Classic" rezultāti

"BYU at Entrada Classic" rezultāti

Komandu

Individuāli

Pēdējās izmaiņas , 02.04.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē