Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Vidzemnieku debija links laukumos

Februāra sākumā Turcijā risināsies 5.Vidzemes ziemas čempionāts un kausa izcīņa, kas pirmo reizi notiks links laukumā. Cik lielā mērā Belekas links līdzinās Skotijas klasikai, ir gatavi pārbaudīt vismaz 22 golferi, ziņo rīkotāji.

Turnīrs dalībniekiem līdz šim neiepazītajā "Lykia Links" piejūras laukumā būs no 3. līdz 5.februārim, golferiem trijās dienās izspēlējot 54 bedrītes. Vietas starta sarakstā vēl ir vakantas, un interesenti joprojām var pieteikties pie Aināra Poča (t.29243750). Izbraukšana un atgriešanās attiecīgi 30.janvārī un 6.februārī.

Cīņa par Vidzemes čempiona titulu būs klasiskajā sitienu spēles ieskaitē, ik dienu izspēlējot pa 18 bedrītēm. Savukārt neto ieskaitē, ņemot vērā spēlētāja handikapu, noteiks Vidzemes kausa ieguvēju.

Spēle triju dienu garumā būs nopietns pārbaudījums gan potenciālajiem favorītiem, gan lielāku handikapu īpašniekiem. Jārēķinās gan ar ziemas stīvumu, gan arī ar to, ka links laukuma specifika varētu krietni pabojāt ne vienu vien nervu šūnu.

Lai uz vietas nedaudz patrenētos pirms sacensībām, izbraukšana paredzēta laicīgāk. Vienlīdz aicinātas arī dāmas - viena golfere startam jau reģistrējusies! Acīmredzami, ka krīzes dzelžainais tvēriens ir jūtami atslābis, jo iepriekšējos vidzemnieku ziemas mačos startēja deviņi dalībnieki.

Organizatori cer, ka Vidzemes ziemas čempionāts pastāvīgi būs Latvijas golferu ziemas kalendārā.

Belekā golferi sacentīsies par autoservisa "Birums” dāvāto kausu sitienu spēlē un SIA VRPB nodrošināto kausu neto ieskaitē.

Vidzemes ziemas čempionāta līdzšinējie uzvarētāji

2007. gads: Tālivaldis Pētersons

2008. gads: Jurģis Ābele

2009. gads: Ainārs Počs

2010. gads: Andris Cinis

Neto kausa ieguvēji

2007. gads Roberts Vanadziņš

2008. gads Jurģis Ābele

2009. gads Kaspars Krištopans

2010. gads Gatis Liniņš

Pēdējās izmaiņas , 23.01.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē