Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Wagner saglabā ūsas

ASV golferis Johnson Wagner svētdien triumfēja "Sony Open", izcīnot karjerā trešo uzvaru ASV PGA tūrē. Turnīrā ar 5,5 miljonu dolāru balvu fondu čempions pirmo vietu nodrošināja ar divu sitienu pārsvaru pār tuvākajiem konkurentiem, kā arī garantēja tiesības spēlēt "US Masters", saglabājot ūsas vēl vismaz uz gadu.

Sezonas pirmajā pilna sastāva turnīrā Wagner četru raundu summā Havaju salās nospēlēja ar 267 sitieniem jeb -13 zem PAR. Otro vietu vējainajā "Waialae Country Club" piejūras laukumā ar -11 zem PAR dalīja Carl Pettersson, Sean O'Hair, Charles Howell un Harrison Frazar.

Pēc uzvaras Wagner pastāstīja, ka bija noslēdzis ar sevi vienošanos vismaz šogad saglabāt ūsas, ja izdosies kvalificēties "Masters" turnīram. Čempions ne tik nopietnā gaisotnē sprieda, ka viņa ūsas pie šādas spēles varētu saglabāties vēl vismaz 10 gadu.

Pēdējā raundā Wagner rezultāts bija -3 zem PAR, un pēdējās deviņās bedrītēs viņš nepieļāva nevienu dārgi maksājušu kļūdu. Pirms pēdējā raunda līderpozīcijas dalīja seši spēlētāji.

Uzvara 31 gadu vecajam Wagner deva arī 500 punktu un līdera pozīcijas "FedEx" kausa ieskaitē. Līdzšinējā karjerā Wagner ir piedalījies tikai četros "Major" turnīros.

"Sony Open" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 16.01.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē