Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Startā ar +8

Spānijas austrumos netālu no Vidusjūras svētdien "La Manga Golf" laukumos sāka vārīties lielais Dāmu Eiropas tūres kvalifikācijas katls. Pirmajā kvalifikācijas skolas kārtā Laura Jansone nospēlēja ar +8 virs PAR (81 sitiens), kas pagaidām dod vietu astotajā desmitā vienā no divām ieskaites grupām.

Pirmajā raundā Dienvidu laukumā (PAR 73) bērdiji Laurai rokā nedevās, bet pieci bugiji un trīskāršs bugijs atvirzīja tālāk rezultātu listes otrajā pusē uz dalītu 74.vietu.

Abos laukumos pārbaudījumi acīmredzami ir vienlīdz nopietni, jo, neraugoties uz dalībnieku sastāva meistarības līmeni (HCP<3), PAR atbilstošs rezultāts katrā grupā garantēja vietu TOP 10.

Kvalifikācijas pirmajā daļā paredzēts izspēlēt 72 bedrītes, bet iekļūšana nākamajā kvalifikācijas posmā paredzēta katras grupas 35 labākajām spēlētājām un dalītu vietu ieguvējām. Nākamā kārta Latvijas golferei pirmdien paredzēta Ziemeļu laukumā.

Milzīgais spēlētāju skaits - vairāk nekā 200 dalībnieču no 44 valstīm-, rīkotājiem ne vienmēr ļāvis būt pietiekami precīziem. Organizatori gan pieminējuši, ka kvalifikācijā startē golferes no 10 valstīm, kas pašlaik Eiropas tūrē nav pārstāvētas, pieminot arī Latviju, taču Lauras profilam rezultātu sistēmā pamanījušies pievienot Laosas karogu un valsts nosaukumu.

Spēlētājas pirmajā kvalifikācijas daļā ir sadalītas A un B grupās, taču tās abas ir līdztiesīgas, un sniedz vienādas iespējas iekļūšanai nākamajā kārtā. Rīkotāji gan patur tiesības attiecīgu apstākļu gadījumā saīsināt priekškvalifikāciju līdz trim vai pat divām kārtām. Dažas spēlētājas pirmo raundu svētdien nepabeidza tumsas dēļ.

Dāmu Eiropas tūres kvalifikācijas skolas rezultāti

A grupa

B grupa

Pēdējās izmaiņas , 08.01.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē