Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Eiropas pārbaudījums

Dāmu Eiropas tūres kvalifikācijas skolā pirmais posms būs no 8. līdz 11.janvārim, kad golferes "La Manga" laukumā, Spānijā cīnīsies par iekļūšanu izšķirošajā kvalifikācijas turnīrā. Interese par tūres pretendentu cīņām šogad būs pavisam cita, jo Eiropas izaicinājumam atsaukusies arī Laura Jansone.

Startēs arī vairākas citas golferes, kas iepriekš redzētas "Latvian Open". Krievietes Gaļina Rotmistrova un Marija Verčenova tāpat kā Jansone "Ozo" laukumā savulaik ir tikušas uzvarētāju godā, bet epizodiskāki bijuši Anastasijas Kostinas un Kazahstānas golferes Džamilas Džaksalijevas panākumi. Spēlēs arī Mari Sūrsalu, kura vairāk nekā 200 dalībnieču konkurencē pārstāvēs Igaunijas golfu.

Tūres pēdējais kvalifikācijas turnīrs "La Manga" paredzēts no 15. līdz 19.janvārim. Tūrē noteiktu, taču visai necilu statusu saņems arī visas priekškvalifikācijas dalībnieces, kas neiekļūs pēdējā kvalifikācijas turnīrā. Eiropas tūres priekškvalifikācijā var startēt visas golferes ar handikapu ne lielāku par 3, rēķinoties ar 900 eiro dalības maksu.

Ja kopumā tūrē ir noteiktas 13 dalībnieču kategorijas, tad ar dalību priekškvalifikācijā ir nodrošināta tikai 11B kategorija. Savukārt 9B kategoriju var nopelnīt ar kata pārvarēšanu pēdējā kvalifikācijā, bet 8A kategoriju - ar pēdējā kvalifikācijā gūtu TOP 30 vietu. Turnīra dalībnieču saraksta komplektēšanā katra augstāka kategorija nodrošina absolūtu prioritāti attiecībā pret visu zemāku kategoriju īpašniecēm.

Priekškvalifikācijas turnīrā startēs arī golfā labi zināmā transpersona - Mianne Bagger, kura Austrālijā piedzima kā vīrietis.

Pēdējās izmaiņas , 03.01.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē