Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Eiropu sadala Spānijā

Colin Montgomerie pirmajam izdevies kļūt par astoņkārtēju Eiropas PGA tūres „Order of Merit” ieguvēju, taču „Volvo Masters” turnīrā Spānijā skotu iegāza pēdējā kārta. Pēc cīņām „Valderrama” laukumā viņš dalīja 3.vietu, bet uzvaru ar lieliski aizvadītām divām noslēguma kārtām izcīnīja īrs Paul McGinley.

 

Sestdien McGinley nospēlēja ar 65 sitieniem, bet svētdien viņa rezultāts bija 67 sitieni, turklāt bez neviena bugija rezultātu kartiņā. Pēdējās 18 bedrītēs lāga negāja arī spāņu līdzjutēju favorītam Sergio Garcia – 73 sitieni (+2 virs PAR) un otrā vieta.

 

McGinley līdzšinējā karjerā bija izdevies uzvarēt mazāka mēroga profesionāļu turnīros, bet „Volvo Masters” ir spožākais panākums 39 gadus vecā golfera karjerā.

 

Lai gan Montgomerie nopietni pretendēja uz uzvaru, un pirms pēdējās kārtas bija dalītās līderpozīcijās, arī par 3.vietu viņam nav īpaša pamata skumt. Vēl šopavasar viņš pasaules rangā bija noslīdējis uz 83.vietu, bet pēc tam spēja saņemties un jūlijā finišēja otrais „British Open”.

 

„Volvo Masters” pēdējā diena pulcēja ļoti daudz skatītāju, jo netrūka gribētāju redzēt, kā aci pret aci cīnās Garcia un Montgomerie. Taču viss notika savādāk – jau pirmajās deviņās bedrītēs abi favorīti savāca bugiju un un divkāršo bugiju nastu, bet McGinley ar bērdiju sēriju pie 10.bedrītes jau bija vadībā ar divu sitienu pārsvaru.

 

Montgomerie vienīgais līdzšinējais konkurents cīņā par „Order of Merit” jaunzēlandietis Michael Campbell finišēja 14.vietā

 

„Volvo Masters”, „Valderrama” laukums (PAR 71)

 

1. Paul McGinley (Īrija) 274

2. Sergio Garcia (Spānija) 276

3. Luke Donald (Anglija) 277

3.  Colin Montgomerie (Skotija) 277

3.Jose Maria Olazabal (Spānija) 277

6. Paul Broadhurst (Anglija) 278

7. Niclas Fasth (Zviedrija) 279

7. Simon Khan (Anglija) 279

7. Lee Westwood (Anglija) 279.

 

Pēdējās izmaiņas , 31.10.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē