Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Jaunākā profi čempione

Teicams finišs dāmu Eiropas tūres "Ladies Dubai Masters" turnīrā ļāva 16 gadus vecajai Alexis Thompson kļūt par jaunāko tūrē uzvarējušo profesionālo golferi. Amerikāniete 10 pēdējās bedrītēs iesita piecus bērdijus un raundā finišēja ar -5 zem PAR, bet turnīrā kopumā uzvarētājas rezultāts bija 273 sitieni jeb -15 zem PAR.

"Emirates Golf Club" "Majlis" laukumā Thompson svinēja pārliecinošu uzvaru, jo otrās vietas ieguvēja dienvidafrikāniete Lee Anne Pace atpalika par četriem sitieniem. Trešā ar -10 zem PAR bija zviedriete Sophie Gustafson.

Lielāko uzmanību Dubaijā izpelnījusies amerikāniete Michelle Wie turnīru beidza ar diviem bērdijiem, taču summā ar -5 zem PAR viņa dalīja 12.vietu. Pirms pēdējā raunda 9.vietu dalīja 2005.gada "Latvian Open" čempione Marija Verčenova. Tomēr pēdējā raunda +5 krievieti atvirzīja uz dalītu 37.vietu.

Šogad Thompson reiz jau iekļuva vēsturē, kļūstot par jaunāko uzvarētāju LPGA tūrē. Taču golfere, kam 10.februārī būs 17. dzimšanas diena, nav absolūti jaunākā čempione, kam izdevies uzvarēt Eiropas tūrē. Dienvidkorejiete Amy Yang 2006.gadā "ANZ Ladies Masters" Jaunzēlandē izcīnīja uzvaru 16 gadu un 192 dienu vecumā.

"Dubai Ladies Masters" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 19.12.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē