Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Saulainās rudens lapas

"Viesturos" svētdien aizvadītā Dzelteno lapu kausa izcīņa skaidri apliecināja, ka golferiem ir priekšlaicīgi domāt par sezonas beigām, jo oktobra saule silda gana silti, un kādu vēl varbūt gaida gada veiksmīgākā spēle. Oficiālajā kalendārā atlikušas vēl divas sacensības, saglabājot izredzes divām nedēļas nogalēm.

Dzelteno lapu kausa izcīņā golferu prasmes un nervu izturību pārbaudīja latviešu retāk pielietotais foursome formāts. Pamīšus spēlējot divatā vienu bumbiņu, izmainās gan spēles ritms, gan arī asāk izpaužas nepieciešamība komandas partneriem sadzīvot vienam ar otra sagādātiem patīkamiem un ne tik ļoti gribētiem pārsteigumiem.

Komandas spēlēja ar abu tās dalībnieku vidējo handikapu, kas izrādījās pārāk maza kompensācija, lai neto vērtējumā sasniegtu laukuma PAR. Lielākie kausi nonāca pēdējā brīža komandas Stig Arnsten un Gundara Galkina īpašumā. Tāpat kā otrās vietas ieguvēji Ivars Kuišelis un Ilmārs Naglis seniors nospēlējuši ar neto 75 sitieniem, uzvarētāji augstāk tika zemāka komandas HCP dēļ. Trešo vietu ieguva sezonas debitanta Jāņa Jurkāna un Sandras Opites duets, kuru rēķinā bija par vienu sitienu vairāk.

Tā kā šonedēļ noslēdzās "Viesturu" sestdienas retinga tūre, tika nosaukti vēl vairāki laureāti, kas izcīnīja vērtīgas balvas. Tūres uzvarētāja noteikšanā pārsteigumu nebija - Guntars Dobelis vēlreiz apliecināja, ka "Viesturu" laukumā jūtas kā mājās, savukārt Toms Redlihs uzvarēja gada labāko ripinātāju konkurencē (vidēji 1,62 puti raundā). Abi izcilnieki nopelnīja sezonas kartes 2012.gada sezonai.

Pēdējās izmaiņas , 09.10.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē