Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

"Ozo" labvēlīgs laukiem

"Ozo Golf Club" sacensību gada oficiālo daļu pabeidza sezonas noslēguma turnīrs, taču tikai no pašu golferu labsajūtas un noskaņojuma vēl ilgu laiku būs atkarīgs spēlētāju skaits laukumā. Vislabākajā omā sezonas beigu daļu sagaidīs "Lauku Dream Team" četrotne, kas sestdien tika pie uzvaras.

Komandu cīņās bija vajadzīga rezultātu pētīšana ciparos aiz komata, un pēc šādiem smalkiem parametriem uzvaru iemērīja Andrim Cinim, Gatim Liniņam, Mārcim Broderam un Uldim Sangovičam. Pāros spēlēja Broders/Liniņš un Cinis/Sangovičs, kopīgiem spēkiem finišējot ar 137 sitieniem un 133,5 sitienu neto rezultātu.

Uz otro vietu ar 133,9 punktiem pretendēja divas komandas - "Blondā doktora skalpeļa bruņinieki" un "Apburtā loka atslēdzēji". Pēc neilgām pārdomām rīkotāji nolēma otro vietu piešķirt "Apburtā loka atslēdzējiem" - komandai, kas savā sastāvā bija iekļāvusi arī dāmas. Tādējādi otrajā vietā ierindojās Aigars Pērkums, Jūlija Osmolovska, Vineta Ruka un Māris Gulāns.

Savkārt trešo vietu guvušo "Blondā doktora skalpeļa bruņinieku" sastāvā kopā ar Armandu Puči un Ivaru Grunti spēlēja Vitauts Tučkus un Mārtiņš Pukše, kuru rēķinā bija dienas labākais dueta rezultāts -8.

Lai gan "Ozo" sezona vēl turpināsies ar mazāka mēroga iekšējiem turnīriem, jau laicīgi ir vērts padomāt par nākamo gadu, jo līdz oktobra beigām sezonas abonementi dabonami par vislabāko cenu. Sagaidāms, ka līdz oktobra beigām jau būs zināms arī "Ozo" nākamās sezonas turnīru kalendārs.

Arī "Ozo" kluba veikalā iestājies īpašs laiks, kad katras preces cenu ne tik daudz nosaka tai pielīmētā birka, bet gan potenciālā pircēja un pārdevēja savstarpējā komunikācija. Līdzšinējā pieredze rādot, ka allaž tiekot panākta abpusēji pieņemama vienošanās.

Cik ilgi šogad turpināsies spēles "Ozo" laukumā, būs atkarīgs no laikapstākļiem, kas vismaz līdz oktobra beigām solās gūt golferiem gana vēlīgi. Tāpat ir praktiski skaidrs, ka šogad "Ozo" laukumā notiks vēl viena Demo diena dažādu nūju iepazīšanai.

Pēdējās izmaiņas , 08.10.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē