Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Ieguldījums komandas uzvarā

Zem PAR otrdien ASV studentu sporta (NCAA) turnīru Misūri noslēdza Krista Puisīte, palīdzot Teksasas valsts universitātei pārliecinoši uzvarēt komandu vērtējumā. Krista izpelnījās komandas trenera īpašu atzinību, tomēr individuāli vadošo pozīciju neizdevās noturēt, jo zvaigžņu stunda sita komandas biedrei Lejana Lewthwaite.

"Johnie Imes Invitational" triju kārtu summā Kristas rezultāts "The Club at Old Hawthorne" laukumā bija 215 sitienu jeb viens sitiens zem PAR. Savukārt Lewthwaite pēdējā raundā nospēlēja ar -5 zem PAR un summā dienvidafrikānietes rezultāts bija -4 zem PAR.

Kristai pēdējā raundā iekrita pieci bērdiji, taču prieku par to mazināja trīskāršs bugijs un vēl trīs bugiji, kas beigās dienas rezultātu tomēr pavērsa plusos.

Uzvaru komandu vērtējumā veicināja arī Māra Puisīte, kura ar 228 sitieniem (+12 virs PAR) individuāli dalīja 30.vietu. TOP 4 bija trīs "Bobcats" meitenes, arī 4.vietu guvusī Iman Nordin, kura karjerā pirmajā NCAA turnīrā startēja individuāli.

"Bobcats" treneris Mike Akers bija apmierināts ar visas komandas veikumu, izcīnot sezonā pirmo uzvaru, bet jo īpaši izcēla Lewthwaite un Kristas ieguldījumu. "Bobcats" rezultāts +15 attiecībā pret PAR ir labākais augstskolas vēsturē.

Lewthwaite -4 ir Teksasas valsts universitātes golferēm visu laiku labākais individuālais turnīra rezultāts attiecībā pret PAR, bet absolūtos skaitļos rekordiste ar 209 sitienu rezultātu joprojām ir Krista.

"Esmu absolūtā sajūsmā par mūsu spēli šonedēļ," teica Akers, uzsverot, ka uzvara sezonas sākumā stiprinās komandas pārliecību par sevi. "Protams, es lepojos ar Lejan un Kristu, kuras individuāli ieņēma pirmās divas vietas. Viņas abas spēlēja lieliski. Domāju, ka labi nospēlēja visa komanda no pirmās līdz sestajai [dalībniecei]," piebilda treneris.

Jau oktobra vidū meitenes gaida nākamais turnīrs, ko rīko Oklahomas universitāte.

"Johnie Imes Invitational" rezultāti

Individuāli

Komandu

Pēdējās izmaiņas , 05.10.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē