Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Krista līderos

Spoži ASV studentu sporta (NCAA) turnīru Misūri pirmdien sāka Krista Puisīte, pēc 36 bedrīšu izspēles izvirzoties dalītās līderpozīcijās. Pēc pirmajiem diviem raundiem Krista "The Club at Old Hawthorne" laukumā panāca -2 zem PAR, kā arī palīdzēja Teksasas valsts universitātes komandai atkārtot skolas rekordu.

Misūri universitātes rīkotajā "Johnie Imes Invitational" otro kārtu izspēlējot ar 291 sitienu (+3 virs PAR), Teksasas valsts universitātes golferes atkārtoja skolas rekordu atsevišķā raundā. Jau no tā vien nojaušams, ka arī citas komandas spēlētājas parādīja cienīgus rezultātus.

Krista pirmajā raundā finišēja ar PAR atbilstošiem 72 sitieniem - pa četriem bugijiem un bērdijiem, bet uzreiz turpinājumā nākamajās 18 bedrītēs panāca -2 zem PAR, tiekot pie trim bērdijiem un bugija.

Dalītu trešo rezultātu komandā sasniedza Māra Puisīte, kura trešo kārtu sāks ar +5 virs PAR. Pēc +2 pirmajā raundā Māra turpināja ar +3 nākamajās 18 bedrītēs, un pirms otrdien paredzētās sacensību pēdējās kārtas individuālajā ieskaitē dala 17.vietu.

Komandu ieskaitē "Bobcats" meitenēm ir 11 sitienu pārsvars pār tuvākajām konkurentēm no Floridas Starptautiskās augstskolas. Nav brīnums, ka komandas treneris Mike Akers pēc sacensību dienas bija ļoti apmierināts, un izteica cerību, ka finišs turnīrā būs ar uzvaru.

"Johnie Imes Invitational" rezultāti

Individuāli

Komandu

Pēdējās izmaiņas , 04.10.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē