Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Katla viducī

Piedalīties turnīrā, kur sacenšas 233 spēlētājas, ir pamatīgs pārbaudījums, un vēl jo vairāk tādēļ, ka LPGA kvalifikācijas skola pulcē ambiciozas golferes. Pēc turnīra pirmās dienas Laura Jansone Floridā ar 74 sitieniem jeb +2 virs PAR dala 88.vietu.

Turnīrs "Plantation Golf and Country Club" divos laukumos - "Panther" un "Bobcat" - notiks četros raundos līdz piektdienai. Lai gan mērķis vienmēr ir nospēlēt maksimāli labi, galvenais uzdevums golferēm turnīrā ir iekļūt TOP 70, kas nodrošina tiesības spēlēt kvalifikācijas skolas pēdējā kārtā un pretendēt uz vietu LPGA tūrē.

Pamatīgi salijušajā Floridā Laura pirmo raundu izspēlēja "Bobcat" laukumā, bet otrā diena viņai būs "Pather" fērvejos.

Šogad pirmo reizi LPGA tūrei un LPGA "Futures" tūrei ir vienota kvalifikācijas skolas sistēma, un pirmo reizi visas sacensības notiek Floridā. Netiekot skolas trešajā kārtā, spēlētājas saņems noteiktu statusu dalībai "Futures" tūrē 2012.gadā, taču augstākas vietas vienmēr paver lielākas iespējas.

Rezultātu blīvums arī ir proporcionāls spēlētāju skaitam un meistarībai - nospēlējot ar +1 virs PAR, pēc pirmās dienas bija garantēta vieta sestajā desmitā, bet +3 virs PAR jau pretendentes atvirzījās uz simtpadsmitām vietām. Līderes pirmo dienu pabeidza ar -4 zem PAR, savukārt rezultātu ne sliktāku kā PAR sasniedza 57 golferes.

LPGA kvalifikācijas skolas 2.kārtas rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 28.09.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē