Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Ar atliktu "Grand Prix"

Iesist hole in one nav vis gluži tas pats kas trāpīt no šķūņa pļavā, tādēļ golferi svētdien "Viesturos" neko daudz neskuma par solītās galvenās balvas nematerializēšanos. Vēl jo vairāk tādēļ, ka "Jēkaba aģentūras" turnīrs citādi bija izdevies un ar lielisku silta rudens dienu priecēja arī tos spēlētājus, kam rezultāti nebija tādi kā cerēts.

Turnīra pirmā puse pagāja gandrīz pilnīgā bezvējā, tomēr iespēju izmantot to spožu rezultātu kaldināšanā izmantoja tikai retais. No Latvijas golferiem vienīgais handikapu uzlaboja kungu spēcīgākās HCP grupas uzvarētājs Andris Rodze, savācot 38 stableford punktus. Par trim punktiem atpalika "Viesturu" pastāvīgais iemītnieks Guntars Dobelis, bet labāko trijnieku noslēdza trešo sacensību dienu pēc kārtas spēlējušais Vilis Krištopans ar 33 punktiem.

Dāmu konkurencē spēcīgāko handikapu grupā vienīgā visas bedrītes līdz galam izspēlēja Anna Diāna Švanka, un ar 30 punktiem kļuva par uzvarētāju. Alise Burkāne ar tādu pat punktu guvumu bija otrā.

Otrajā HCP grupā kungiem vislabāk veicās Jurģim Pastoram, turpretim dāmām uzvarēja Elmira Umyarova, kura turnīrā bija viena no vairākiem Krievijas viesspēlētājiem.

Sacensību noslēgumā varēja mieloties ne tikai ar Mārtiņa Sirmā restorānā meistarotajām pusdienām, bet arī izbaudīt nelielu šovu, ko turnīra dalībniekiem sarīkoja "Mon Cheri" modes recepšu pārzinātāji. Ikviens sacensību dalībnieks jau aperitīvā saņēma nelielu dāvanu karti no "Mon Cheri", bet biezākas aploksnes modes nama tuvākai iepazīšanai nonāca veiksmīgāko laureātu īpašumā.

Lai gan turnīra sponsori neslēpa vilšanos par neiegūto hole in one balvu, cerams, tas pamudinās viņus pēc kāda laika atbalstīt nākamās sacensības.

Pēdējās izmaiņas , 18.09.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē