Arhīvs
9. Maijs, 2024. Einārs, Ervīns, Klāvs, Rebeka
Pāru kaujas
rezultâti

Noslēgumā aiz trijnieka

Līdz pat "Golfweek Program Challenge" turnīra pēdējās kārtas pēdējai bedrītei māsu Puisīšu pārstāvētā Teksasas valsts universitātes komanda Dienvidkarolīnā pretendēja vismaz uz otro vietu, taču sacensību noslēgumā "Bobcats" meitenes bija ceturtās.

Trīs dienu summā komandas iespētais 885 sitienu rezultāts (+33 virs PAR) ir dalīts otrais labākais sasniegums skolas vēsturē, tomēr "Caledonia Golf and Fish Club" laukuma 18.bedrīte (PAR 4) gādāja par to, lai nebūtu vēl labāk. Četras ieskaitē iekļautās spēlētājas, tostarp Krista un Māra, pēdējā bedrītē kopīgi savāca +7 virs PAR - tieši tik daudz komandu šķīra no dalītas 2.vietas. Uzvarēja Austrumkarolīnas augstskolas golferes ar 870 sitieniem.

Kristai pēdējā raundā trīs bērdiju dienā pēc 15 bedrītēm rezultāts bija vienāds ar PAR, taču turpinājumā bugijs un pēdējā bedrītē divkāršs bugijs izgādāja +3 virs PAR. Vēl labāk bērdiju ķeršanā veicās Mārai, tomēr četras zem PAR izspēlētas bedrītes bija tikai medaļas viena puse. Trīs bugiji, viens pamatīgs iekritiens uz +5 un trīskāršs bugijs raunda beigās nozīmēja +7 virs PAR rezultātu.

"Bobcats" līderes lomu otrdien atkal atguva debitante Lejan Lewthwaite ar +2 virs PAR, un turnīra individuālo rezultātu tabulā viņa komandā bija visaugstāk, dalot 10.vietu ar +8 virs PAR. Krista ar +11 dalīja 18.vietu, turpretim Māra ar +20 bija dalītā 36.vietā.

Nākamā iespēja izjust sacensību garšu un cīnīties par augstākām vietām būs oktobra sākumā, kad Misūri risināsies "Mizzou Invitational".

"Golfweek Program Challenge" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 14.09.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē