Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Stūre rokās Zālītim

Ne velti Guntars Zālītis "Rīgas Brīvostas Open" noslēgumā sestdien saņēma arī kārtīgu stūres ratu, jo tieši viņš bija visveiksmīgākais stūrmanis "Ozo Golf Club" aizvadītajās sacensībās, uzvarot gan spēcīgākajā HCP grupā kungiem, gan par labāko rezultātu sitienu spēlē nopelnot Rīgas mēra kausu.

Guntars Zālītis nospēlēja ar 78 sitieniem, kas nodrošināja 42 stableford punktu guvumu. Vienu sitienu cīņā par atjaunoto Rīgas mēra kausu uzvarētājam zaudēja Vilis Krištopans, taču stableford ieskaitē viņš bija trešais, palaižot garām Michael Tavis.

Otrajā HCP grupā lielā diena bija Gintam Zeltiņam, kurš bija labākais ar 40 punktiem. Ik pa punktam mazāk izdevās iespēlēt Dainim Babulim un Nikolajam Keņinam, kuri sadalīja pārējās vietas trijniekā.

Dāmām ar 36 punktiem uzvarēja  Anita Gaile, apsteidzot laureātu sarakstā Daigu Puisīti un Alisi Burkāni.

Jau tradicionāli tika pasniegtas arī "Ozo" gandarījuma balvas - Leldei Ņikitinai kā kompensācija par veiktajiem līkločiem, kas šoreiz nereti beidzās ar astoņnieku bedrītes izspēlē, kā arī Robertam Eihmanim, kurš pēc turnīra jau bija treniņlaukumā, lai novērstu nebūšanas, kuru dēļ tika ieņemta šajā gadījumā nebūt ne tik laimīgā acītes vieta.

Lai gan laiciņš bija visai vasarīgs, arī vējš iesaistījās spēlē un atgādināja par sevi tiem, kas sitienu izskaitļošanā to nebija pienācīgi ņēmuši vērā. Pēc grīnu aerācijas un nepieciešamās tehniskās apkopes "Ozo" grīni ir lieliskā kaujas formā, un nebūt nav ļāvušies rudenīgam lēnīgumam. Pieskaitot prasīgās un vietām pat bargās karoga pozīcijas, arī uz grīniem tika atstāts ne viens vien neplānots sitiens.

Rīgas Brīvostas valdes loceklis Juris Vaskāns apliecināja, ka iespēja atkārtot panākumus un revanšēties par neveiksmēm golferim būs līdzīgā turnīrā pēc gada.

Pēdējās izmaiņas , 10.09.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē