Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Zālītim visas balvas

“Avotu” golfa laukumā nedēļas nogalē notikušajā Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Prezidentu kausa un "Ballantine’s" kausa izcīņā, kā arī "Avotu" kausa 3.posmā uzvarēja Guntars Zālītis no Rīgas. Par uzvaru Valmieras, Siguldas, Gulbenes un Rīgas 17 spēlētāji  cīnījās trīs turnīros, kas katrs notika atšķirīgā formātā.

LOK Prezidentu kauss tika izcīnīts jau piekto gadu pēc kārtas. Kausa ieguvēju noteica spēlējot 18 bedrītes (3 apļus) sitienu spēlē (stroke). Kungiem labāko rezultātu uzrādīja Zālītis (71 sitiens, +11 virs laukuma PAR), otro vietu ieguva Gatis Birkavs (73 sitieni), bet trešo - Jurģis Āble (74 sitieni). Dāmām LOK Prezidentu kausu izcīnīja Līva Legzdiņa no Siguldas.

"Ballantine's" kausam bija paredzēts īpašs formāts – spēlētāja rezultāts tika iegūts vērtējot sešas bedrītes, kur katras bedrītes rezultāts bija spēlētāja labākais uzrādītais rezultāts šajā bedrītē trīs apļos.

Pie vērtīgām "Pernod Ricard Latvia" balvām un uzvaras kungu konkurencē tika Zālītis (19 punkti), otrajā vietā - Birkavs, bet trešajā - Ābele. Dāmām labāko rezultātu uzrādīja Legzdiņa.

"Avotu" kausa 3.posma uzvarētājs tika noteikts pēc pirmo 12 bedrīšu rezultāta (stroke), kur arī labākais izrādījās Zālītis ar 47 punkiem. Otro un trešo vietu pēc pārspēlēm sadalīja attiecīgi Birkavs un Ābele (50 punkti). Dāmām labākā – atkal Legzdiņa.

"Avotu" kausa kopvērtējumā, kur tika ieskaitīti divi labākie posmu rezultāti no trim, uzvaru ar 95 punktiem izcīnīja Ingars Matisons. Otrajā vietā ar 94 punktiem bija Birkavs, bet trešajā ar 90 punktiem - Jānis Ciaguns. Dāmām "Avotu" kausu ieguva Legzdiņa (100 punkti), otrajā vietā Dace Ozoliņa (94 p.), bet trešā – Anda Sproģe (91 punkts).

Pēc apbalvošanas Olimpiešu parkā pie Valmiermuižas notika koku stādīšana, kur pa kokam iestādīja LOK prezidents Aldons Vrubļevskis, LOK goda prezidents Vilnis Baltiņs seniors un soļotāja Jolanta Dukure.

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 08.09.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē