Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Zelta nūju rekordi

Vairāk nekā 120 golferu sestdien "Ozo Golf Club" laukumā piedalījās "Zelta nūju" turnīrā, kur laukuma saimnieki bija parūpējušies par pilnu viesmīlības paketi, spēlēšanai perfektus laikapstākļus ieskaitot. Loģiski, ka netrūka labu rezultātu, un kungiem spēcīgāko HCP grupā uzvarēja Edgars Zālītis.

Piedāvājot turnīru pilnīgi bez maksas, "Ozo Golf Club" sarīkoja sava veida atvērto durvju dienu, jo sacensībās ieradās daudz spēlētāju, kas citkārt sastopami pārējos Latvijas laukumos. Tieši tāds arī bija viens no "Zelta nūju" sarīkošanas galvenajiem motīviem, pastāstīja "Ozo Golf Club" direktors Armands Puče.

Turklāt sākotnējā iecere 13.augustā rīkot 36 bedrīšu maratonu varētu tik spoži neizdoties, jo liela daļa tradicionālo dubultporciju kārotāju šajā nedēļas nogalē ir devušies uz Lietuvas nacionālo "Open". Kā būs veicies "Capitals" laukumā, varēs rezumēt svētdien, taču ir izredzes, ka dāmu konkurencē visu triju Baltijas valstu "Open" tituli būs Latvijas meiteņu īpašumā.

Tikmēr "Ozo" laukumā stableford spēlē dāmu konkurencē vislabāk veicās Lailai Forstmanei, kura savāca 43 punktus. Zālītis uzvarēja ar 41 punktu, bet otrajā HCP grupā Elvijam Vēberam iekrājās pat 51 punkts. Balvas par tālāko izsitienu saņēma Ingemāra Jansone un Uldis Sangovičs, savukārt 2.vietas ieguvēja dāmu grupā Lidija Gavrilova 13.datumā 13.bedrītē trāpīja vistuvāk karogam aptuveni trīs metru attālumā.

Ar katru bedrīti, kurā nospēlēts ne slikāk kā ar PAR, varēja piedalīties loterijā, kurā veiksminiekiem nemaz nevajadzēja hole in one, lai kļūtu par automašīnas īpašnieku. Komplektā ar mazu "Volvo" Arvīds Pīlādzis, Ingemāra Jansone un Viktorija Lipska saņēma pa lietussargam, zem kura mašīnīte varēs pilnībā patverties no lietus.

Pēc aerācijas un tehniskās apkopes "Ozo" grīni ir atgriezušies spēles kondīcijā, un nākamajā nedēļas nogalē būs liecinieki bagātai golferu emociju gammai "Arclinea" Latvijas match-play čempionāta izšķirošajās cīņās.

Pēdējās izmaiņas , 13.08.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē