Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Ar gaidītiem pārsteigumiem

"Arclinea" Latvijas match-play čempionātā ir noslēgusies pirmās kārtas izspēle, un atbilstoši iepriekš izteiktām prognozēm, bija arī negaidīti rezultāti. Taču pats fakts, ka šķietami favorīti saviem pretiniekiem zaudēja, tikai apstiprina zināmo patiesību, ka match-play formātā prognozes ir divtik riskanta padarīšana.

Slēdzot derības par pirmās kārtas pāru uzvarētājiem, pie lielā laimesta tiktu tie, kas Andrim Vilcmeieram (HCP 18,3) uzdrošinātos prognozēt uzvaru pār Jan Gustafsson (6,9). Izcēlās arī Ervīns Fogts (14,3), pēc zaudējuma kuram uz turnīra tīkla kreiso pusi pārcēlās Edgars Zālītis (9,6). Līdzīgā veidā Aigars Griņjo (13,1) pārspēja Ilmāru Nagli senioru (9,6), bet šogad singla handikapos tikušais Gatis Liniņš piekāpās Jurim Visockim.

Aizvadītas dažas spēles arī otrajā kārtā, kur "Latvian Open" novēroto jaunās paaudzes golferu pārsvaru vēlreiz apstiprināja Daniels Henilans, izslēdzot no match-play čempiona pretendentu saraksta dažādus laikus Latvijas golfā pieredzējušo Māri Gulānu.  

Bez favorītu kritieniem neiztiek arī dāmu turnīrā, kur Daiga Puisīte ar uzvaru pār Indru Eniņu atgādināja, ka jaunajām golferēm ar māsu Puisīšu mammu būs jārēķinās pavisam nopietni.

Organizatori informē, ka otrās kārtas spēles jāaizvada šonedēļ, par laiku savstarpēji vienojoties. Tie, kam savstarpējo vienošanos neizdevās panākt, cīņa sākās jau šodien plkst. 16.00. Savukārt trešās kārtas spēles būs jāizspēlē līdz nākamās nedēļas ceturtdienai (ieskaitot), jo jau piektdien cīņā iesaistīsies izliktie spēlētāji un notiks 1/8 fināli.

Lejuplādējamā FAILĀ aplūkojama šībrīža situācija turnīrā.

Pēdējās izmaiņas , 08.08.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē