Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Tā spēlē Krista! (2)

Īgls, septiņi bērdiji un raundā -7 zem PAR! Ar tādu, nudien, satriecošu rekordrezultātu vadību "Latvian Open" dāmu konkurencē sestdien pārņēma Krista Puisīte, liekot saprast, ka no pagājušā gada čempiones lauriem negrasās atteikties. Taču cīņa par uzvaru vēl ir priekšā, ko atgādina tuvāko konkurentu rezultāti.

Līdz šim "Latvian Open" nevienai golferei nebija izdevies atsevišķu raundu izspēlēt ar -7 zem PAR, kas varētu būt arī Kristas personiskais rekords. Lai par sasniegto varētu no sirds priecāties, atliek noturēt vadību arī svētdien.

Ar PAR atbilstošu rezultātu sestdien nospēlēja Māra Puisīte, kas summā viņu pagaidām ierindo 2.vietā četrus sitienus aiz vecākās māsas. Kristai divu dienu summā ir -3 zem PAR, bet vēl pāragri uzskatīt, ka cīņa par uzvaru būs Puisīšu ģimenē iekšējā lieta. Hadas Libman otrajā kārtā nospēlēja ar +2 virs PAR un summā viņai ir +3, taču pēdējās astoņas bedrītes izraēliete nospēlēja ar pieciem bērdijiem un -5, tātad pamatoti var cerēt arī uz ko vairāk par 3.vietu.

Krista raundu sāka uz kareivīgas nots - ar bērdiju, un pēc astoņām bedrītēm panāca jau -5. Tālāk gan sekoja viens no diviem dienas bugijiem, toties otrais deviņnieks sākās ar vēl diviem bērdijiem, bet īgls līderi iepriecināja 16.bedrītē. Tobrīd jau bija -8, ko nedaudz padeldēja viens pluss nākamās bedrītes izspēlē.

Kungiem vadību saglabāja beļģis Mathiass Boesmans, taču pēc ne tik veiksmīgas spēles otrajā kārtā, izdarot 77 sitienus (+5 virs PAR), viņa rezultāts summā ir PAR atbilstoši 144 sitieni. Par diviem sitieniem atpaliek lietuvietis Kornelius Baliukonis, bet labākais no Latvijas golferiem Dāvis Puksts pirms sacensību noslēguma dienas ir piektais ar kopējo rezultātu +6 virs PAR. Otrajā kārtā Puksta rezultāts bija 74 sitieni (+2 virs PAR), savukārt ar +5 nospēlēja Kārlis Broders un summā ar +9 dala 7.vietu.

Taču dienas labāko rezultātu no pašmāju spēlētājiem vīriešu konkurencē iespēja Gustavs Jankavs, kam otrā raunda 73 sitieni summā ar +11 virs PAR ļāva pakāpties uz respektablu dalītu 12.vietu.

Kata robežā no spēlētāju simta iekļāvās 60 kungi, kuri divu dienu summā nesavāca vairāk par +34 virs PAR. Meitenēm piespiedu kārtā brīva svētdiena būs trim lielāko rezultātu īpašniecēm.

Sacensības svētdien turpināsies no plkst. 8, bet apbalvošanas provizoriskais laiks ir plkst. 16.30.

Pēdējās izmaiņas , 06.08.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē