Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Debija "Riekstiņu" pļavu golfa laukumam

Pļavu golfa laukumu saimē papildinājums - sestdien, 31. jūlijā, debija būs jaunam laukumam pie Jaungulbenes – „Riekstiņiem“. Tas izveidots kā klasisks pļavu golfa laukums ar četrām bedrītēm – trīs PAR 3 un viena PAR 4, bet nākotnē plānotas vēl divas bedrītes.

Tā kā tehnisku iemeslu dēļ laukums „Saļņos“ pie Alūksnes nebūs pieejams, tad vienlaikus ar laukuma atklāšanu „Riekstiņos“ norisināsies Pļavu golfa čempionāta 7. posms.

Turnīrā tiks izspēlēti trīs apļi jeb 12 bedrīts. Sacensību starts plkst. 10:00. Dalības maksa - 10 Ls (ieskaitot pusdienas). Pēc sacensībām laukuma saimnieks kurs lauku pirtiņu un būs iespēja peldēties Ušura ezerā, kas atrodas pavisam netālu no laukuma.

Lai nokļūtu laukumā jābrauc līdz Gulbenei un jānogriežas pa labi uz Madonas šosejas, kur jāturpina ceļš 13km garumā. Tad jānogriežas pa kreisi pie norādes Gulbītis. Ceļš jāturpina 2 km līdz iebraucat Gulbītī, kur pirmajā krustojumā jādodas taisni pāri (gar gateri), jāšķērso sliedes un jāturpina ceļš ~2 km, kad labajā malā būs norāde „Riekstiņi“ (laukums atrodas blakus ceļam). Par ceļa norādēm laipni atbildēs laukuma saimnieks Māris Danieks tālr. 26565321.

Laukuma atrašanās vieta Google kartēs .

Pēc aizvadītā 6.posma „Siltajos“, kur uzvarēja Ingars Matisons, otro vietu ieguva Gvido Budreiko, bet trešo - Gundars Rauza, pļavu golfa čempionāta kopvērtējuma vadībā ir Gundars Rauza (286 punkti), otro vietu ieņem Gvido Budreiko (276 punkti), bet trešo Kristaps Matisons (256 punkti).

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 27.07.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē