Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Priekšā Šveicei

Pēc divām treniņu dienām otrdien Turcijā beidzot sākās „World Golfers Championship” sacensību daļa, un Latvijas komanda pēc pirmās kārtas nāciju ieskaitē ir 22.vietā, apsteidzot Šveici, un necik tālu neatpaliekot no vairākām citām valstīm. Līdz turnīra noslēgumam dalībniekiem HCP neto ieskaitē jāizspēlē četras kārtas, tā kā vēl būs iespējami daudzi negaidīti pavērsieni.

Pirms došanās uz Turciju Latvijas komandas kapteinis Aigars Pērkums atzina, ka pretinieki turnīrā gaidāmi nopietni, jo daudzās valstīs spēlētāju atlase WGC ir ļoti nopietns pasākums, tādēļ maz ticams, ka Antaljā būs pulcējušies lēnprātīgi opapi, kam gribas tikai omulīgā noskaņā pavadīt laiku.

Individuāli pirmajā kārtā vislabāk veicās Pērkumam, kurš HCP 11-15 grupā noslēdza pirmo desmitnieku, 13 valstu golferus atstājot aiz sevis. Vietas otrajā desmitā tuvāk tā beigu galam savās handihapu grupās ieņēma arī Niklas Braathen, Normunds Mazjānis, Andris Forstmanis un Juris Binde.

Turnīrā spēlēšana paredzēta divos „Gloria Golf Resort” laukumos, kā arī „National Championship Course” laukumā, kas izpelnījies atzinīgu vērtējumu Eiropas golfa izdevumos.

Ar pirmās kārtas rezultātiem var iepazīties http://www.worldgolferschampionship.com/scoreboard/2005-wgc.htm

Pēdējās izmaiņas , 22.11.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē