Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Valmierā "Audi" kauss un Rossini match-play

Golfa laukumā “Avoti” pie Valmieras sestdien, 23.jūlijā, norisināsies "Audi" kauss un "Avotu" kausa 2.posms, savukārt svētdien, 24.jūlijā, notiks "Rossini" match-play kausa izcīņas sacensības, vēsta organizatori.

"Audi" kauss Valmierā norisināsies jau otro gadu pēc kārtas, kur sacensību dalībnieki cīnisies par "Moller Auto Rīga" dāvātajām balvām. Pasākuma laikā spēlētājiem un līdzjutējiem būs iespēja iepazīties un izmēģināt jaunākos "Audi" modeļus. Turnīrā tiks izspēlētas 18 bedrītes (3 apļi) un uzvarētāji tiks noskaidroti sitienu spēlē (stroke) kungu un dāmu konkurencē. Aizvadītajā sezonā par "Audi" kausa uzvarētājiem kļuva Einārs Līsmanis no Valmieras un Dace Ozoliņa no Rojas.

Paralēli "Audi" kausa izcīņai notiks "Avotu" kausa 2.posma sacensības. "Avotu" kausa 2.posmā uzvarētāji kungu un dāmu konkurencē tiks noteikti pēc pirmo divpadsmit bedrīšu rezultātiem sitienu spēlē. Pēc pirmā posma "Avotu" kausa kopvērtējuma vadībā kungiem ir Jānis Ciaguns, bet dāmām - Līva Legzdiņa - abi siguldieši. "Avotu" kauss tiek izspēlēts trīs posmos, no kuriem tiek vērtēti divu posmu labākie rezultāti un uzvarētājs izcīna 2012.gada "Avotu" golfa sezonas karti.

Svētdien jau trešo gadu notiks restorāna “Rossini” match-play kausa izcīņa. "Rossini" kauss tiek izspēlēts vienā dienā izslēgšanas turnīra sacensībās, spēlējot bedrīšu spēli (katrā izspēles kārtā sešas bedrītes). Turnīrā ir astoņi “izsētie” spēlētāji, kam pirmajā kārtā tiek pielozēti pārējie sacensību dalībnieki. “Izsētie“ spēlētāji ir pirmo septiņu vietu ieguvēji "Audi" kausa izcīņā, kas notiks 23.jūlijā un pagājušā gada "Rossini" match-play uzvarētājs Jurģis Ābele.

Ja sacensībās pieteiksies vairāk kā 16 dalībnieki, tad starp visiem, izņemot “izsētos” spēlētājus notiks kvalifikācijas aplis, kas notieks tos, kas cīnīsies pirmajā sešpadsmitniekā. Spēlētājiem, kas kādā no kārtām izkritīs tiks dota iespēja savā starpā turpināt spēli un noskaidrot savu vietu turnīrā.

Sacensību sākums 16. jūlijā un 17.jūlijā plkst. 10:00, dalības maksa par spēli vienā no turnīriem 15 Ls, dalības maksa par spēli abos turnīros 25 Ls. Dalību turnīriem jāpiesaka līdz 22.jūlijam plkst. 17:00 pa tālruni 29499342 vai epastu info@avoti.com.

Sestdien un svētdien, braucot uz "Avotiem", var droši ņemt līdzi ģimeni, jo aktīvā atpūta – minigolfs, dabas taka – labirints, gumijlēkšanas batuti un teniss sacensību dalībnieku ģimenēm ir bez maksas.

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 21.07.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē