Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Viena diena pieteikumiem

Vēl 24 stundas golferi var pieteikties LMT Latvijas amatieru čempionātam, aizpildot pieteikuma anketu un nogādājot to "Ozo Golf Club" recepcijā. Daļa jaunās paaudzes spēlētāju nedēļas nogali gan pavadīs cīņās Latvijas olimpiādē, taču iespējas uzspēlēt būs arī tiem, kas nejūt sevī tik lielus sportiskus izaicinājumus.

"Ozo" laukums LMT Latvijas amatieru čempionāta dalībniekus uzņems no piektdienas no svētdienai, savukārt Salienā Latvijas jaunatnes olimpiādes turnīrs būs piektdien un sestdien. Par ļoti plašām sacensībām olimpiāde gan neizvērsīsies, jo nolikums paredz tikai 1995. un 1996.gadā dzimušu jauniešu dalību.

Tādējādi sestdien Salienas Jūrmalas laukumā notiks arī ikmēneša "Open" posms, kur cīņa būs stableford formātā. Dienu vēlāk Salienas Dārzu laukumā sacensību noskaņā tiksies golferi, kas vēl tikai iejūtas turnīru gaisotnē, aizvadot Iesācēju kausa izcīņas 4.posmu.

Sestdiena būs sacensību diena arī pļavu golferiem, kuri uz čempionāta 5.posmu tiksies "Avotos". Vienlaicīgi risināsies arī "Avotu" kausa 1.posms.

Pēdējās izmaiņas , 27.06.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē