Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Funk uzvara svārkos

Pēc oficiālo turnīru sezonas noslēguma brīvākā atmosfērā par prieku sev un skatītājiem var uzspēlēt pasaules mēroga zvaigznes. Lielākā jokdara lomā skins formāta turnīrā Kalifornijā bija Fred Couples, kuram uzvarēt netraucēja arī Annika Sorenstam svārki – tāda bija cena par tuvāku draivu nekā dāmu ranga līderei.

 

Funk skins spēlē nopelnīja 925 000 dolāru no viena miljona lielā balvu fonda, bet ne jau tikai pārsvars pār Tiger Woods, Fred Couples un Sorenstam nodrošināja 49 gadus vecajam golferim vispārēju publikas atzinību.

 

Kā vēlāk atzina Sorenstam, tā bija Funk ideja uzvilkt viņas svārkus, ja no kāda tīboksa zviedrietei padosies tālāks sitiens. Ilgi nebija jāgaida, un jau turnīra pirmajā dienā 3.bedrītes izspēlē Sorenstam pirmais sitiens bija par septiņiem jardiem tālāks, lai gan viņas bumbiņa pēc apstāšanās leņķa dēļ bija tālāk no karodziņa nekā Funk sistā.

 

Sorenstam no somas izvilka violeti rozā puķainus svārkus, ko Funk nekavējās uzvilkt virs biksēm, un atbilstoši norunai tādā skatā izspēlēja bedrīti līdz galam.

 

„Nekad nebūtu iedomājies, cik grūti ir noteikt ripinājuma līniju, ja esi svārkos. Taču tas bija jautri,” teica Funk, uz kura svārkiem Sorenstam atstāja autogrāfu vēl pirms viņš tos bija novilcis.

 

Woods „La Quinta” laukumā saņēma atlikušos 75 000 dolāru. No nopelnītās prēmijas golferi 20 procentus ziedoja pašu izvēlētam labdarības pasākumam.

 

Iespējams, Funk labo noskaņu īpaši televīzijas vajadzībām piemērotajā turnīrā veicināja veiksmīgā sezona – martā viņš kļuva pa vecāko „The Players Championship” uzvarētāju, vēlāk par vecāko golferi, kas kvalificējies Prezidenta kausa izcīņai, bet gadu iepriekš viņš bija visu laiku vecākais Ryder kausa dalībnieks.

Pēdējās izmaiņas , 30.11.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē