Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

No Ohaio ar diviem raundiem

Pārvarēt katu otrajā LPGA "Futures" turnīrā pēc kārtas Laurai Jansonei tomēr neizdosies, jo savu spēli uz taisnākām sliedēm Latvijas golfere Kingailendas golfa centrā dabūja jau brīdī, kad pārāk daudz bija pazaudēts. Pirmajā raundā Ohaio debesīs zibeņoja, bet rezultātos spožums izpalika.

"Teva Championship" pirmais raunds līdzinājies hokeja mačam, kur spēlētāji ik pēc brīža dodas laukumā un atkal atgriežas uz soliņa. Negaisu dēļ spēlēšanu pārtrauca tik daudz reižu, ka skaits varētu arī nojukt, un daļa golferu pirmo raundu piektdien tā arī nepabeidza.

Katras pašas spēlētājas ziņā bija, kā šādai situācijai pielāgoties, un laikam jau Laurai tas par labu nenāca. Pēc pirmajām septiņām izspēlētajām bedrītēm +7 virs PAR, un vēlāk pēc viena bērdija vēl divi bugiji un divkāršs bugijs. Apaļais desmitnieks plusā un 81 sitiena rezultāts necik spožas izredzes uz katu neatstāja, jo otrais raunds bija jāsāk no dalītas 144.vietas 150 spēlētāju konkurencē.

Otrajā raundā piecās bedrītēs Laura bija plusā pret laukumu, toties četri bērdiji padarīja skatu rezultātu kartītē jau daudz pievilcīgāku. Taču katam ar summā nopelnīto +12 būs par daudz, un tūrē iespaidīgāko balvu fondu 135 000 dolāru apmērā šoreiz vēl dalīs citas.

Tumsas dēļ sestdien otrās kārtas izspēle pilnībā netika pabeigta, tomēr sagaidāms, ka kata robeža visdrīzāk nebūs augstāka par +6.

"Teva Championship" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 12.06.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē