Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Golfs uz kartes

Lai atgādinātu par golfu arī tālu no laukumiem, var izmantot dažādus paņēmienus. „Hansabanka”, izrādot respektu individuālās apkalpošanas nodaļas klientiem, izsniedza tiem jaunās „Visa Platinum” kartes, kas līdztekus daudzām citām priekšrocībām paver plašākas iespējas arī golfa jomā.

Tā kā banka jau vairākus gadus atbalsta golfa attīstību Latvijā, kartes grafiskajā noformējumā ir izmantota golfa bumbiņas tēma. Kredītkarti banka uzskata par veltījumu saviem klientiem, kuri ir aktīvi šī sporta veida entuziasti un līdzjutēji.   

„Hansabanka” lepojas, ka ir pirmā banka Latvijā, kas emitējusi „Visa” karti ar jauno „Visa International” logo. Kartē ir iestrādāta arī virkne jaunumu karšu drošības jomā

Spriežot pēc „Visa Platinum” mājaslapas, tiek piedāvātas atlaides spēlēšanai 100 laukumos visā pasaulē, tiesa tikai darbdienās. Toties atlaides „Visa Platinum Golf” programmā tiekot piemērotas arī kartes īpašnieku līdzi aicinātajiem viesiem.

Septiņās valstīs Āzijā un Austrālijā „platīna” klientiem tiek piedāvāts spēlēt vairākos laukumos bez maksas, taču šajā gadījumā var sapriecāties priekšlaicīgi. Lielākoties piedāvājums attiecas tikai uz attiecīgajā valstī izdotās kartes īpašniekiem. Iebraucēji uz ko līdzīgu var cerēt tikai dažos laukumos, turklāt tad, ja ierodas ar vismaz diviem biedriem, kuri maksā green fee.

Ar pievienošanos „Visa Platinum” programmai lepojas arī „Ozo Golf Club”, taču tiem, kas informāciju gūst no vairāk uz Āzijas tirgu orientētās visaplatinum.com mājaslapas, tas paliks nezināms.

 

Pēdējās izmaiņas , 05.12.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē