Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Divi turnīri "Reiņa trasē"

"Reiņa trases“ laukumā pie Siguldas sestdien vienlaicīgi risināsies Pļavu golfa čempionāta 3.posms un "Pohjola Open" 3.posma sacensības. Rīkotāji laipni aicina visus interesentus uz sacensībām, kuru starts paredzēts plkst. 10:00.

Pēc aizvadītajiem diviem Pļavu golfa čempionāta posmiem kopvērtējumā vadībā ar 95 punktiem ir Givdo Budreiko, par vienu punktu atpaliek Gundars Rauza, bet trešo vietu ar 85 punktiem ieņem Kristaps Matisons. Atgādinājumam – par pirmo vietu Pļavu golfa čempionāta posmā spēlētājs saņem 50 punktus, par otro vietu 47, par trešo vietu 45 punktus, bet ar katru nākamo attiecīgi punktu mazāk.

Pļavu golfa 3.posma ietvaros izspēlēs divus apļus jeb 18 bedrītes un uzvarētāji tiks noskaidroti kungu, dāmu un HCP36 (spēlētāji, kas golfu spēlē pirmo gadu) grupās. "Pohjola Open" 3.posmā tiks vērtēts rezultāts pirmajās deviņās bedrītēs stroke neto dāmu un kungu konkurencē atsevišķi. Dalības maksa par spēli abos turnīros ir 10 Ls + pusdienas.

Lai cīnītos par kopējo "Pohjola Open" balvu fondu 5000 eiro vērtībā, ir jāpiedalās vismaz piecos "Pohjola" turnīra posmos, un spēlētājam ir nepieciešama handikapa karte.

Aizvadītajā nedēļas nogalē pļavu golferi tikās “Denderos” pie Vaidavas, kur savu pirmo Vidzemes čempiona titulu ieguva Gvido Budreiko, savukārt savu pirmo Vidzemes kausu izcīnīja Einārs Līsmanis. Sestdien “Denderos” tika izspēlēts arī Valmieras un Limbažu kauss. Uz sacensībām bija pulcējušies 19 golferi, lai sacenstos par “Ballantines” dāvātajām balvām.

13. Vidzemes čempiona tituls tika noskaidrots 18 bedrītēs sitienu spēlē. Budreiko, Gatim Birkavam un Haraldam Flemingam izdevās laukumu iziet ar 85 sitieniem, taču pārspēlē labāks izrādījās Budreiko. Otrā un trešā vieta attiecīgi Birkavam un Flemingam.

Par Vidzemes kausu bija iespēja pacīnīties jebkuram, kurš laukumu spētu iziet zem sava handikapa, jo sacensību formāts bija HCP neto. Šajā kategorijā labāko rezultātu uzrādīja Līsmanis (63 punkti), aiz sevis atstājot Kasparu Dzērvi un Flemingu – abiem 67 punkti.

Dāmām Vidzemes kauss tika izspēlēts 12. gadu pēc kārtas un šogad balvu ieguva Daiga Matisone.

Valmieras kausa izcīņā piedalījās tikai valmierieši un trofeju izspēlēja HCP neto formātā. Līdzīgi kā Vidzemes kausā, arī šeit titulus sadalīja Līsmanis, otrais - Dzērve, bet trešais - Flemings.

13. Limbažu kausu izspēlēja golferi, kas dzīvo Limbažos vai kam Limbažos ir īpašums. Labākais bija Jurģis Ābele, otro vietu ieguva Modris Salgus, bet trešais bija Modris Zvirbulis.

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 02.06.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē