Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Singli uz Sāremā

Igaunijā savam nacionālajam amatieru "Open" šogad noteica krietni augstu dalības handikapa latiņu, taču organizatori darījuši zināmu, ka no Latvijas Sāremā būs gaidīti visi spēlētāji, kam HCP ar vienu ciparu rakstāms. Pieteikties interesenti var līdz 1.jūnijam.

Formāli nolikumā rakstītais maksimāli pieļaujamais dalības handikaps ir HCP 5,4 kungiem un HCP 12,4 dāmām. Tomēr rīkotāji informēja Latvijas Golfa federāciju, ka labprāt uzņems arī tos latviešu spēlētājus, kam HCP pārsniedz nolikumā minēto, taču nesasniedz 10.

Jau vēstīts, ka turnīrs "Saaremaa Golf Club" laukumā notiks no 9. līdz 11.jūnijam (ceturtdien-sestdien), bet otrdien un trešdien var spēlēt treniņraundus.

Pieteikumus jāaizpilda turnīra mājaslapā. Dalības maksa - 100 eiro (+katrs treniņraunds 25 eiro; jārezervē pašam spēlētājam).

Kats paredzēts pēc otrās sacensību dienas 60 kungiem un 18 dāmām vai nedaudz vairāk vienādu rezultātu gadījumā. Ja piepildīsies aizdomas, ka rīkotāji būs bijuši pārāk optimistiski, prognozējot zema handikapa lielu spēlētāju skaitu, paturētas tiesības kata robežu pacelt augstāk.

Info un reģistrēšanās Igaunijas amatieru "Open"

Pēdējās izmaiņas , 23.05.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē