Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Pie Faldo ar +7

Nopietnos nolūkos Anglijā šonedēļ viesojas divas Latvijas juniores, piedaloties Faldo sērijas turnīrā "Royal Ashdown Forest" laukumā. Pirmajā kārtā otrdien labāk veicās Annai Diānai Švankai, kura nospēlēja ar +7 virs PAR un turnīra pusceļā dala 5.vietu.

Laukumā, kas šovasar augustā uzņems dāmu amatieru "British Open" un ir iekļauts TOP 100 Britu salās, Annas Diānas rezultātu kartītē bija seši bugiji, divkāršs bugijs un bērdijs, kas summā deva 80 sitienu. Savukārt īglu 15.bedrītē (PAR 4) iesitusī Linda Dobele pirmajā kārtā nospēlēja ar +14 virs PAR atbilstošiem 87 sitieniem un noslēdz dalībnieču duci.

Atsevišķajā U-16 vecuma grupas ieskaitē Anna Diāna dala 3.vietu septiņu spēlētāju konkurencē.

Turnīrā startējot tikai Anglijas un Latvijas golferēm, līdere ir Chelsea Masters, kura nospēlēja ar +1 virs PAR. Sacensības noslēgsies pēc trešdien paredzētās otrās kārtas izspēles.

Bez spēlēšanas arvien jaunos laukumos nopietnu sacensību praksi nekādi neiegūt, tādēļ, cerams, ka šovasar izlases dalībniekiem netrūks iespēju apzināties savu varēšanu, startējot tuvākos un tālākos izbraukuma turnīros, lai vēlāk treniņos arvien uzlabotu meistarību.

"Faldo Series" turnīra rezultāti (pēc 1.kārtas)

Pēdējās izmaiņas , 18.05.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē