Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Reiņa trasē startēs "Pohjola Open"

Reiņa trases golfa laukumā sestdien atklās pirmo “Pohjola Open” golfa turnīru, kas šosezon risināsies desmit kārtās. Rīkotāji aicina gan spēles lietpratējus, gan iesācējus - spēlētāji startēs piecās handikapa grupās atkarībā no spēles prasmes. Sacensību formāts būs HCP neto deviņu bedrīšu spēle atsevišķi dāmu un kungu konkurencē.

Turnīrā nākamās atlases sacensības notiks 28. maijā, 4. un 11. jūnijā, 2., 10. un 30. jūlijā, 13. un 27. augustā un 10. septembrī. Pieteikšanās atlases turnīra sacensībām tiek slēgta iepriekšējā dienā pulksten 12. Maksimālais sacensību dalībnieku skaits – 36 personas.

Savukārt lielās noslēguma sacensības risināsies 18. septembrī HCP neto 18 bedrīšu spēlē. Noslēguma sacensībām kvalificēsies vismaz seši spēlētāji no katras grupas, ņemot vērā katra pretendenta uzrādītos piecus labākos rezultātus atlases turnīrā.

Balvas un kausus atlases turnīram un noslēguma sacensībām gādās "Pohjola" grupas uzņēmumi “Pohjola Finance” un apdrošināšanas akciju sabiedrība “Seesam Latvia”. Kopējais balvu fonds būs 5000 eiro.

Gan atlases turnīrā, gan noslēguma sacensībās laukuma 9. bedrītes izspēlē turnīra dalībnieki, kuri ar pirmo sitienu būs raidījuši bumbiņu vistuvāk bedrītei, saņems apdrošināšanas kompānijas “Seesam Latvia” specbalvas.

"Pohjola Open" turnīra noslēgumā 18. septembrī pēc sacensību pēdējās kārtas sekos apbalvošanas ceremonija un svinīgās pusdienas.

Pasākuma rīkotāji, aicinot turnīrā piedalīties ikvienu, kuru aizrauj golfa spēle, vēlas arī atgādināt par golfa etiķeti, kuras ievērošana ir svarīgākais nosacījums, lai šī spēle sniegtu baudu un patiesu gandarījumu ikvienam, kas tajā piedalās un to vēro. Pat izcila golfa prasme nevienu spēlētāju neatbrīvo no etiķetes stingro priekšrakstu ievērošanas. Viena no svarīgākajām etiķetes prasībām liek ikvienam golferim respektēt arī citu spēlētāju intereses un uzliek pienākumu rūpēties par savu, citu spēlētāju un skatītāju drošību. Ļoti būtiska prasība ir saudzēt un rūpēties par zaļo laukumu.

Rūpes par laukumu nozīmē arī piemērotu apavu izvēli – golfa laukumā var doties tikai īpašos golfa kurpēs vai sporta apavos. Golfa etiķete paredz arī noteiktu ģērbšanās stilu, kas ne dāmām, ne kungiem nepieļauj spēlēšanu daudziem tik ierastajā “demokrātiskajā brīvdienu apģērbā” – T-kreklā un džinsa biksēs.

Organizatori mediju pārstāvjus vienmēr laipni gaidīs vērot spēli, vien lūdz laicīgi par savām vēlmēm informēt rīkotājus, nosūtot e-pastu uz adresi: golfs@reinatrase.lv Šo pašu e-pasta adresi var izmantot, lai saņemtu atbildes uz citiem papildu jautājumi par turnīra “Pohjola Open 2011” norisi un rezultātiem. Informāciju iespējams saņemt arī pa tālruni 29331001.

Turnīra ģenerālsponsors ir “Pohjola Finance”, kas atbalsta golfa spēli kā atraktīvu brīvā laika pavadīšanas iespēju. “Pohjola Finance” ir Somijā lielākās un atpazīstamākās finanšu pakalpojumu grupas “Pohjola Corporate Finance” 100 % meitas uzņēmums – universāla banku līzinga kompānija. “Pohjola Finance” piedāvā līzinga un finansēšanas pakalpojumus juridiskajām personām dažādās tautsaimniecības nozarēs.

Turnīru atbalstošā apdrošināšanas akciju sabiedrība “Seesam Latvia” sadarbību ar "Reiņa trasi" sāka jau aizvadītajā ziemā, kad, domājot par mazo slēpotāju drošību, sagādāja trases bērnu slēpošanas skoliņai aizsargķiveres un atstarojošās vestes. “Seesam Latvia” ir “Pohjola Insurance Company Ltd.” 100 % meitas uzņēmums.

"Reiņa trase" ir zemnieku saimniecības “Kalnzaķi” īpašums. 2010. gada 18. jūlijā te atklāja deviņu bedrīšu golfa laukumu ar treniņlaukumu. Reiņa trases golfa laukuma kopgarums ir tikai 1,6 km, taču šim PAR 29 laukumam ir lielas reljefa svārstības un interesants grīnu izvietojums, kā arī ļoti skaista kopējā ainava.

Pohjola Open 2011

SACENSĪBU NOLIKUMS

Sacensību norises vieta – Reiņa trases golfa laukums

14.05., 28.05., 04.06., 11.06., 02.07., 10.07., 30.07., 13.08., 27.08., 10.09., 18.09.18.09

1. Sacensību norises laiks

1.1. Atlases turnīrs:

14.05., 28.05., 04.06., 11.06., 02.07., 10.07., 30.07., 13.08., 27.08., 10.09.

1.2. Noslēguma sacensības “Pohjola Open 2011”:

2011. gada 18. septembris.

2. Starta laiks tiek noteikts saskaņā ar izlozi sacensību dienā pulksten 10.00

2.1. Katrs spēlētājs pats ir atbildīgs par ierašanos starta vietā viņam paredzētajā laikā.

2.2. Dalībnieku reģistrācija sacensībām tiek slēgta 30 minūtes pirms sacensību sākuma.

3. Pieteikšanās atlases turnīram

Pieteikties katram atlases turnīram var līdz iepriekšējās dienas pulksten 12.00, sūtot
e-pastu: golfs@reinatrase.lv

Maksimālais sacensību dalībnieku skaits – 36 personas.

Pieteikties iespējams arī sacensību dienā, ja vien pēc iepriekšējās reģistrācijas palikušas brīvas vietas.

Precīzu informāciju var saņemt pa tālruni 29331001.

4. Dalības maksa

Katra spēlētāja dalības maksa atlases turnīra vienām sacensībām ir 5 lati + 10 lati green fee (sacensību spēles maksa).

5. Sacensību formāts un noteikumi

5.1. Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un Reiņa trases golfa laukuma vietējiem noteikumiem.

5.2. Spēles formāts – sitienu spēle (Neto) – 9 bedrītes atsevišķi dāmu un kungu konkurencē piecās handikapa grupās.

Kungiem:

- 1. grupa (HCP 0-18)

- 2. grupa (HCP 19-36)

- 3. grupa (HCP 37-54)

Dāmām:

- 1. grupa (HCP 0-36)

- 2. grupa (HCP 37-54)

5.3. “Pohjola Open” atlases turnīra katrā posmā un noslēguma turnīrā kopīgi dāmu un kungu konkurencē notiek “Seesam Latvia” balvas izcīņa par 9. bedrītei tuvāko sitienu.

5.4. Lai piedalītos noslēguma turnīrā “Pohjola Open 2011” ( kopā 40 dalībnieki), 18. septembrī, uzrādot piecu spēļu labākos rezultātus, pretendentiem jāiekļūst grupas sešu labāko spēlētāju skaitā. Pārējās brīvās dalības vietas tiks sadalītas pa grupām, ievērojot proporcionalitātes principu.

5.5 “Pohjola Open” noslēguma turnīrā dalības maksa no spēlētājiem netiek iekasēta.

Svinīgās pusdienas jaunajā kluba mājā atbalsta “Pohjola Finance”.

Apbalvošanas ceremonija notiks jaunajā kluba mājā.

5.6 Noslēguma sacensību „Pohjola Open 2011” nolikums tiks publicēts pēc pirmā atlases atlases turnīra.

6. Tiesāšana

Strīdus gadījumos lēmumu pieņemšanā piedalās Reiņa trases golfa sacensību komitejas locekļi.

8. Vietu dalīšana

Vienādu rezultātu gadījumā vietu sadalījums tiek noteikts pēc zemākā HCP principa, vienādu HCP gadījumā – pēc pierakstu kartītes.

9. Apbalvošana

9.1. Atlases turnīra posmos tiek apbalvoti Stroke Neto uzvarētāji dāmu un kungu konkurencē. (Balvas no “Pohjola Finance”.)

9.2. Katrā “Pohjola Open” atlases turnīra posmā un noslēguma turnīrā tiek pasniegtas balvas par 9. bedrītei tuvākajiem sitieniem dāmu un kungu konkurencē. (Balvas no “Seesam Latvia”.)

Balvas, kausus un naudas prēmijas visas turnīra sezonas garumā nodrošina “Pohjola Finance”, “Seesam Latvia” un Reiņa trase. Kopējais balvu fonds – 5000 eiro.

Pēdējās izmaiņas , 11.05.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē