Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Drūzma troņa priekškambarī

Kopš Tiger Woods pirms pus gada šķīrās no pasaules ranga līdera lauriem, cīņa par vietu profesionālā golfa tronī tiktāl saasinājusies, ka atkarībā no kārtējo turnīru rezultātiem pirmā numura vārds var mainīties ik nedēļu. Pirmdien ranga virsotnē atgriezās Lee Westwood, lai gan tikai pāris sitienu tiesa visu varēja pavērst savādāk.

Westwood svētdien uzvarēja Indonēzijas "Masters", taču pirmo vietu rangā neatgūtu, ja vēl viens anglis Luke Donald uzvarētu ASV PGA tūres sacensībās "Heritage Tournament". Donald Dienvidkarolīnā bija ļoti tuvu uzvarai, līdz pārspēlē ar Brandt Snedeker tomēr zaudēja.

Pasaules ranga līderis Westwood jau bija 17 nedēļas kopš pagājušā gada novembra, līdz viņu apsteidza vācietis Martin Kaymer.

Westwood nākamais turnīrs būs šonedēļ Seulā, kur risināsies "Ballantine's" čempionāts. Taču par stabilām savas pozīcijas Westwood nekādi nevar uzskatīt, jo uz pirmo vietu rangā pamatoti šobrīd cer arī uz 2.vietu noslīdējušais Kaymer un viņa tuvākie sekotāji Donald un Phil Mickelson.

Oficiālais pasaules golfa rangs

Pēdējās izmaiņas , 26.04.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē