Arhīvs
8. Maijs, 2024. Staņislavs, Staņislava, Ceronis, Stefānija
Pāru kaujas
rezultâti

Vēl viena Broderu uzvara startā

Ja "Ozo" sezonu arī šogad atklāja komandu scramble turnīrs, tad uzvarētāji bija tie paši, jo Mārcis un Kārlis Broderi sestdien pārspēja visus konkurentus un pirmie pierakstījās "Ozo Golf Club" 10.sezonas uzvarētāju listē. Turklāt Kārlis "Ozo" sezonas pirmajā turnīrā bez uzvaras nav palicis kopš 2009.gada.

Šoreiz Broderi pavasarīgi kailo, taču zāliena kvalitātes ziņā teicamo laukumu izspēlēja ar 62 sitieniem jeb -10 zem PAR, turklāt otrajā deviņniekā tēvam un dēlam bija tikai viena ar PAR izspēlēta bedrīte, bet visur citur sakrājās bērdiji. Pie šāda rezultāta arī komandas pieticīgais spēles handikaps (0,4) izredzes uz pirmo vietu nekādi neapdraudēja.

Četrus neto sitienus uzvarētājiem zaudēja otrās vietas ieguvēji Mārtiņš Pukše un Vitauts Tučkus, kam otrajā deviņniekā bērdiju arī bija vairāk par PARiem. Godalgu gūšanu uz vēlāku laiku tāpat neatlika Gints Zeltiņš un Andris Cinis, finišējot ar 67 neto sitieniem un ieņemot 3.vietu 35 komandu konkurencē.

It īpaši turnīrā agrāk startējušajiem lieti noderēja "Ozo" dāvinātās siltās cepurītes, jo aprīlis vēl nesteidzās iesildīt Ķīšezera krastus. Taču ir pamatotas cerības, ka nākamajās sacensībās arī siltummīļi drošāk varēs pieteikties dalībnieku skaitā.  Jau nākamo sestdien "Ozo" laukumā risināsies sezonas pirmais individuālais turnīrs, kad Latvijā debitēs "Viasat" golfa kausa izcīņa.

Pēdējās izmaiņas , 16.04.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē