Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Golfs Ķīpsalā

Līdz pirmajai pašmāju golfa izstādei vēl kādi gadi būs jāpagaida, taču jau šajā nedēļas nogalē golfs ir pārstāvēts starptautiskajā aktīvās atpūtas un sporta izstādē “Atpūta un Sports 2011”. Līdz 3. aprīlim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiek uzreiz trīs izstādes aktīvas atpūtas un dzīvesveida cienītājiem.

Organizatori sola, ka apmeklētāji izstādē varēs iesaistīties dažādas aktivitātēs un izmēģināt spēkus vienā vai otrā sporta veidā. Izstādes aktīvās atpūtas cienītājiem vairāk veidotas kā dzīvesstila pasākums, kur izklaidēties visai ģimenei, pastāstīja projekta vadītājs Mārtiņš Refbergs.

Izstādes “Atpūta un sports” ekspozīciju papildina līdzās notiekošās sacensības un dažādu sporta biedrību un klubu aktivitātes. Plaši pārstāvēti solās būt Latvijas golfa laukumi, tostarp arī no pļavu golfa. Izstādē varēs iepazīt arī atraktīvo SNAG golfu, ar kuru Latvijas Golfa federācija popularizē sporta veidu skolās.

Izstāde golfa laukumiem ir iespēja informēt par saviem piedāvājumiem un mudināt pēc iespējas vairāk cilvēku nesakautrēties aizraujošās spēles izmēģināšanā.

Vienlaicīgi ar "Atpūta un Sports 2011" notiek motociklu un aksesuāru izstāde "Motocikls 2011", kā arī laivu un jahtu izstāde "Baltic Boat Show 2011". 

Pēdējās izmaiņas , 01.04.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē