Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Igauņu "Open" Sāremā

Ziemeļu kaimiņvalsts lielākais sezonas turnīrs šovasar risināsies "Saaremaa Golf Club" laukumā, un igauņi savā amatieru "Open" labprāt redzētu arī Latvijas golferus. Noteiktais handikapa limits dalības pretendentu loku gan būtiski ierobežo, taču līdz jūnija sākumam, kad noslēgsies pieteikšanās, vēl ir iespējas padarīt savu HCP pievilcīgāku.

Turnīrs notiks no 9. līdz 11.jūnijam (ceturtdien-sestdien), un rīkotāji sola, ka laukuma garums būs 6300 metru. Pieteikumus iespējams aizpildīt arī turnīra mājaslapā. Dalības maksa - 100 eiro (+treniņraunds 25 eiro).

Igaunijas "Open" jau tradicionāli viesojas spēcīgi Latvijas spēlētāji. Šogad kaimiņi gadīs kungus ar HCP ne augstāku par 5,4 un dāmas ar HCP līdz 12,4. Ja spēlēt gribētāju būs vairāk par 120 kungiem un 36 dāmām, priekšroku dos golferiem ar zemāku handikapu. Automātiski tiesības spēlēt ir rezervētas R&A amatieru rangā iekļautajiem spēlētājiem, kā arī 2010.gada turnīrā līdz 10.vietai finišējušajiem kungiem un līdz 5.vietu gguvušajām dāmām.

Kats paredzēts pēc otrās sacensību dienas 60 kungiem un 18 dāmām vai nedaudz vairāk vienādu rezultātu gadījumā. Ja rīkotāji būs bijuši pārāk optimistiski, prognozējot spēlētāju skaitu, viņi patur tiesības kata robežu pacelt augstāk.

Dalībniekiem jāpatur prātā, ka turnīrā atļauti tikai R&A sarakstā iekļautie draiveri un bumbiņas.

Igaunijas "Open" mājaslapa

Pēdējās izmaiņas , 30.03.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē