Arhīvs
2. Maijs, 2024. Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds, Laris
Pāru kaujas
rezultâti

Komandas uzvara Floridā

Jau otrajā turnīrā pēc kārtas otrdien Maiami uzvarēja Teksasas valsts universitātes golferes – Māras un Kristas Puisīšu pārstāvētā komanda palika nepārspēta „Sir Pizza Cards Challenge” izcīņā.

Individuāli „Weston Hills Country Club” laukumā (PAR 72), kur notiek ASV PGA tūres “Honda Classic” turnīrs, labāk veicās Mārai, kura finišēja dalītā 12.vietā ar trīs kārtu summā iekrātu +10 virs PAR. Krista ar +13 virs PAR dalīja 21.vietu, pēdējā sacensību dienā nospēlējot ar +2.

Komandas treneris Mike Akers Māru uzteica par 16 grīniem regulācijā (GIR), kas viņai pēdējā kārtā ļāva sasniegt līdzšinējā studentes karjerā labāko raunda rezultātu -2 zem PAR.

Pirmā kārta Mārai un Kristai bija pieticīgākas attiecīgi ar 79 un 80 sitieniem, taču pēc otrajā kārtā iespētā 75 sitienu rezultāta Krista pakāpās uz dalītu 27.vietu. Turpat netālu dalītā 33.vietā bija arī Māra, kam otrajā kārtā 77 sitienu rezultāts.

Pirms pēdējā raunda Teksasas valsts universitāte komandu ieskaitē dalīja 4.vietu, taču tikai trīs sitienus zaudējot līderēm. Pēdējā sacensību dienā komanda izdevās veiksmīgs atrāviens, kas ļāva uzvarēt ar četru sitienu pārsvaru pār tuvākajām sekotājām.

Nākamais turnīrs Teksasas valsts universitātes meitenēm sāksies 21.martā Jūtas štatā, kur risināsies „Entrada Classic”.

Līdz tam brīdim Golfs.lv dodas neilgā redakcionālā pauzē, lai pie ierastās dienaskārtības atgrieztos marta otrajā pusē, kad drīzās sezonas sākuma gaidās, cerams, varēs piedāvāt arī ko jaunu un līdz šim nebijušu.

„Sir Pizza Cards Challenge” rezultāti 

Pēdējās izmaiņas , 02.03.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē